Овни імпульсивні, запальні і емоційні. У цьому місяці вам доведеться зменшити свій запал і дозволити розуму взяти верх над почуттями. Не піддавайтеся внутрішнім протиріччям, намагайтеся мислити раціонально. Гороскоп на місяць рекомендує діяти поетапно і не поспішаючи, щоб досягти бажаного.

Астропрогноз для Овна 2021 / ru.depositphotos.com

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 10 липня Овни отримають винагороду за своє бажання спілкуватися із зовнішнім світом. Сатурн в цьому місяці розташований так, що дає перешкоди. Але вони будуть "на руку" тим Овнам, які займають керівні посади і допоможуть ефективніше управляти іншими людьми. З 11 липня чекайте стресової обстановки в колективі - планета Уран матиме свій вплив. Якщо у вас є свій бізнес, то липнева декада обіцяє зниження обсягу продажів. Можливі деякі протиріччя і конфлікти інтересів - колеги хочуть змін, а ви досить консервативні для них.

Період з 12 по 16 липня - вдалий час для укладення великих угод і фінансових інвестицій. 

Відео дня

22 липня всім навколо стане ясно, що ваша мудрість і авторитет - незаперечні, буде простіше знайти спільну мову з людьми і вирішити всі розбіжності. Не варто аргументувати свої слова авторитетом або положенням. Дочекайтеся, поки реальні дії і ситуації підтвердять вашу правоту.

Грошовий гороскоп на липень 2021 для Овнів свідчить, що стабільності не буде. Більшість великих витрат буде пов'язана з сім'єю.

29 липня планета-покровитель Овнів - Марс виявляється в сузір'ї Діви. Це означає, що у вас зростуть здібності до аналізу і здатність мислити практично. Подібна тактика допоможе стабілізувати фінансове становище. Пам'ятайте про те, що в кінці місяця витрачати великі суми грошей не можна.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп любові на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Читайте такожДівчина його мрії: астрологи розповіли, яких жінок обирають чоловіки різних знаків ЗодіакуЗ 1 по 4 липня є шанс знайти свою любов. Придивіться до оточення - швидше за все, потрібна людина вже давно поруч з вами, а ви її просто не помічаєте. Поспішайте, адже з 4 числа така здатність зникне і ви знову проявите свою навіженість, будете схильні до різких перепадів настрою і прагненню до незалежності. До 10 числа ви будете абсолютно не готові до ніжних романтичних відносин.

Період з 10 по 20 липня буде чарівним. Ви відчуєте вплив Венери і отримаєте заряд потужної сексуальної енергетики. Грайлива поведінка, короткострокові романи і флірт - ваші сильні сторони, але будьте обережні - деякі дії можуть поставити оточуючих в глухий кут. Будь-які зустрічі та посиденьки найкраще планувати на 11 або 12 липня.

13 липня - дата, коли Овни досягнуть піку своєї емоційності. Це стосується і самотніх, і сімейних представників знака. Не будьте занадто вимогливі до партнера, щоб не зіпсувати відносини. Правильний варіант - промовчати і почекати, поки все нормалізується саме.

Головна мета в липні - не тиснути своєю персоною оточуючих. Будьте терплячі і мудрі, приділяйте час не тільки фізичному, а й інтелектуальному спілкуванню.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Етап з 1 по 7 липня може ознаменуватися поганим самопочуттям. З ним обов'язково потрібно боротися, інакше ризикуєте впасти в депресію. Внаслідок цього ослабне імунітет. Постарайтеся частіше бувати не природі і висипатися.

З 9 по 21 липня висока ймовірність хвороб. Враховуючи вашу нелюбов до лікарень, навряд чи ви будете звертатися до лікарів. В такому випадку скористайтеся народними методами, вони виявляться не менш ефективними, ніж офіційна медицина. 

Решту днів місяця вам буде протегувати Сонце. Саме тому вивести вас зі стану рівноваги буде складно, і будь-які недуги обійдуть стороною.

Пам'ятайте, що 22 і 23 липня активізується Козеріг - недружній вам знак. У цей період потрібно бути обережними з колючо-ріжучими предметами і вогнем. Є ризик отримати травму.

Вам також може бути цікаво: