Стало відомо, яка тварина підходить вашому знаку Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Для кожного знака Зодіаку підібрали домашнього улюбленця, який найбільш підходить йому за духом. 

Овен - свиня

Про свиней пишуть, що їм часто стає нудно через високий рівень інтелекту, а тому вони потенційно деструктивны, коли їм не вистачає активності і соціальної взаємодії. Зазвичай свині трохи вперті і чутливі. Те ж саме відноситься і до Овнів.

Тілець - собака

Тільці очікують на радикальний рівень відданості та прихильності від усіх у своєму житті. На щастя для них, лояльність і менталітет є загальноприйнятими стратегіями виживання серед собак. Вимоги домашньої собаки: постійне годування, обожнювання, розміщення і похвала за базову поведінку відповідають народженим під знаком Тільця.

Відео дня

Близнюки - іграшки

Близнюки більше відомі своїм гострим інтелектом, ніж здатністю піклуватися. Вони схильні до забудькуватості і зникнень. І світ стає для них найкращим місцем, коли вони вибирають неживий предмет як компанію, а не теплокровну істоту.

Рак - рослини

Рак переносить втрати важче, ніж будь-який інший знак Зодіаку, тому для нього найкраще доглядати за рослинами з високими шансами на виживання.

Лев - кіт

Лев поважає все і всіх, хто змушує їх домагатися уваги. І ця домашня тварина, і знак вважають себе напівбогами, попри зростаючу кількість доказів протилежного.

Діва - коза

Як і Діви, кози вимагають багато особистого простору і однаково цікаві та розумні. Дуже важливо, щоб кози мали компаньйона, і ще важливіше, щоб прихильність між ними рівномірно розподілялася. Діва, яка ненавидить, коли її ігнорують і боїться, що її виберуть останньою, може це зрозуміти.

Терези - папуга

Терези люблять красивих домашніх тварин і позолочені клітки, що робить птаха ідеальним супутником і домашнім аксесуаром для цього кардинального повітряного знака.

Скорпіон - змія

Немає знака, більш наклепницького або неправильно зрозумілого, ніж Скорпіон, і немає рептилії, більш легендарної, ніж змія. Залежно від того, кого ви запитаєте, і знак, і змія є синонімами зла. Однак для тих, хто знає, подібність між ними більше пов'язана зі смертю та відродженням.

Стрілець - кінь

Стрілець пов'язаний з міфом про кентавра, напівлюдину-напівконя. Для Стрільця володіння конем - це все одно, що повернутися додому. Крім того, лучники завжди готові повеселитися, а коні сплять стоячи.

Козеріг - курка

Як кардинальний знак землі, Козеріг орієнтований на практичний результат і відчутну вигоду. Якщо Козеріг збирається турбуватися за домашнім улюбленцем, то, чорт забирай, цей вихованець підійде найкраще.

Водолій - тхір

Водолії - чудові диваки Зодіаку, і немає більш дивного домашнього улюбленця, ніж тхір. Як і Водолії, тхори найактивніші на світанку та в сутінках.

Риби - кролики

Зуби кролика ніколи не перестають рости, як серце Риб ніколи не перестає сподіватися. Крім того, обидва легко утворюють зв'язки і розглядають обійми як валюту. Кролик, позбавлений іграшок та спілкування, часто стає руйнівним. Так само Риби - товариські та небезпечні коханці.

Вас також можуть зацікавити новини: