Гороскоп з 18 по 24 грудня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп по картах Таро на з 18 по 24 грудня для кожного знака Зодіаку. Що на цьому тижні чекає саме на вас – читайте далі.

Овен

Починається своєрідний тиждень переродження. Вас чекають виклики і неприємні зміни, але ці зміни принесуть звільнення. Щоб досягти свободи і щастя, доведеться впоратися з цими труднощами. Ви немов метелик, якому прийшов час вибратися з щільного кокона.

При цьому важливо не піддаватися поганим звичкам, не поспішати і тримати свою агресію під контролем, інакше сильні негативні емоції заведуть вас в глухий кут. Контролюйте кожен свій крок і відмовтеся від необгрунтованих ризиків, в іншому випадку стикнетися з проблемами, які ні до чого перед святами.

Відео дня

Наприкінці тижня невдачі та негаразди залишать вас у спокої. Вдасться завершити справи, отримати нагороди і налагодити сімейні та ділові відносини.

Телець

На початку тижня необхідно відмовитися від суєти і побути на самоті, щоб зосередитися на своїх думках. Саме час приділити увагу собі і подумати над цілями і життєвими пріоритетами.

Період відпочинку буде недовгим. Після піде робота або щось нове, над чим ви довго думали. Важливо правильно розподілити свої сили, інакше спіткає вигорання.

Також на цьому тижні Тельців чекають випробування. Карти застерігають від швидкоплинних примх і рекомендують покладатися на раціональне мислення. Здатність мислити тверезо і не піддаватися спокусам допоможе в ризикованих і сумнівних ситуаціях.

Близнюки

Цей знак Зодіаку очікує легкий початок тижня, наповнений позитивом і хорошим настроєм. Всі розбіжності будуть з легкістю вирішуватися, але для цього потрібно відпустити образи і позбутися від негативу, тоді ви знайдете внутрішню свободу.

А ось далі доведеться взятися за справи. Вас чекають складні питання, які потрібно буде вирішити, адже вони пов'язані з вашим майбутнім. Можливо, мова йде про кар'єрне зростання, підвищення заробітної плати або загальне визнання.

В останні дні тижня всі складні справи вдасться завершити, підуть гнітючі думки і зникнуть довготривалі зобов'язання. Не варто квапити події, щоб не упустити важливе.

Рак

Нарешті ви позбудетеся турбот та проблем. Завершується період невдач і з'явиться можливість звільнитися від усього, що заважає розвиватися.

Прийшов час Ракам проявити сміливість і подолати страх перед невідомістю, адже попереду світле майбутнє і нові досягнення. Покопайтеся в собі, щоб знайти сили для нових починань.

На вихідних же ви попрощаєтеся з ілюзіями і минулим. Надасться можливість зібратися з силами і зруйнувати рамки, які сковували і обмежували.

Лев

Левам варто бути готовими до майбутніх змін. Йдіть за покликом свого серця і не піддавайтеся впливу ззовні, щоб зміни були сприятливими.

Також настане сприятливий час для активної роботи. Таро радять скористатися цим періодом, але при цьому зберігати пильність. Якщо ви правильно розподілите сили і час, то отримаєте відмінний результат.

На завершення тижня Леви здобудуть перемогу в складній справі, завершать важливий проект або позбудуться зобов'язань, що втомлювали. Будьте чесними та відкритими щодо своїх рішень.

Діва

Початок тижня буде насиченим. Важливо розставити пріоритети, щоб приступити до вирішення ключових завдань, а не розпорошуватися на все підряд. Удача і успіх підуть рука об руку з тим, хто легко приймає зміни і оптимістично налаштований на майбутнє.

Удача і процвітання не змусять довго себе чекати. Ви відчуєте підйом життєвих сил і дуже важливо в цей період направити їх в конструктивне русло. Не квапте події, інакше пропустите важливі деталі.

В кінці тижня будьте обережні, адже ви будете схильні до самообману. Не поспішайте і уважно поставтеся до своїх обов'язків, тримайте слово, адже це питання честі.

Терези

Сприятливі збіги відкриють двері в щасливе майбутнє. Зверніть увагу на деталі, якщо зумієте розпізнавати знаки долі, то знайдете правильний шлях та оберете потрібні двері.

До того ж приховане стане явним, і цю інформацію потрібно використовувати з розумом. Щоб спокійно завершити рік, зніміть рожеві окуляри і розпрощайтеся з негативними аспектами свого життя.

Якщо у вас вийде це зробити, то ви знайдете шлях без проблем і неузгодженостей. Тиждень завершиться на позитиві, заповітні мрії здійсняться, важкі завдання успішно завершаться, і заслужена нагорода сама прийде в руки.

Скорпіон

На початку тижня вас чекають труднощі, які можуть сплутати всі карти, але це тимчасово. Відмовтеся від деяких планів і займіться чимось іншим, це дозволить відпочити і знайти вихід із ситуації, в якій ви опинилися.

Далі ви зможете рухатися вперед. Вам вистачить сил і знань, щоб вирішити проблеми і завершити складні проекти дуже швидко. Щоб дрібні невдачі не відволікали і не збивали зі шляху, налаштуйтеся на позитив.

До вихідних доведеться зробити серйозний вибір. Настав час змінити життя, що призведе до неймовірних результатів. Слідуйте за мрією і не піддаватися провокаціям.

Стрілець

Початок тижня буде дуже позитивним. Вас чекає успіх і перемога у всіх справах, а також нагороди і можливість самостійно обирати свій подальший шлях. Стрільці можуть почати тиждень, втілюючи свої плани в життя і реалізуючи проекти, які принесуть чималий прибуток.

До того ж варто уникати необгрунтованих ризиків і дотримуватися наміченого плану. В середині тижня через набрану швидкість ви можете упустити важливе, тому рекомендується знизити темп, а відпочинок допоможе уникнути стресу і втоми.

До кінця тижня прийде час поглянути своїм страхам в обличчя. Розвитку і досягненню цілей завадить банальна невпевненість, тому впевненість в собі і подолання негативу стануть головними завданнями.

Козоріг

Тиждень почнеться з таємниць або прихованих від очей негативних подій. Використовуйте неприємності на свою користь, щоб навчитися.

Як і багатьом іншим знакам Зодіаку, Козерогу поспіх протипоказан. Спокій і помірний темп приведе до більш вдалих результатів. Не поспішайте під час прийняття рішень і роботи з серйозними завданнями.

Завершує тиждень удача та успіх. Уважно слухайте свою інтуїцію, адже саме внутрішній голос направить і допоможе уникнути неприємних ситуацій.

Водолій

Не бійтеся можливих труднощів. Не поспішайте і не намагайтеся прискорити події. Уникнути проблем допоможе ваше неймовірне вміння вчасно зупинитися і спокійно прийняти рішення.

У середині тижня важливо знайти баланс між емоціями та розумом. Внутрішня рівновага і позитивний настрій допоможуть подолати перешкоди.

Тиждень завершують нові успіхи. Вам немає сенсу сумніватися в собі. Залишайтеся чесними та непідкупними, щоб зберегти репутацію.

Риби

На початку тижня Риби можуть зірвати куш. Доля до вас прихильна, тому можна сміливо братися за будь-які справи, не боячись помилок. Сумніви прожене позитивне мислення і здатність швидко приймати рішення.

Це дуже важливо, адже належить самостійно зробити доленосний вибір. Щоб не пошкодувати про своє рішення, слухайте своє серце.

В кінці тижня випаде можливість обрати шлях і рухатися вперед. Не виключені привабливі пропозиції щодо роботи, які принесуть задоволення і фінансове благополуччя.

Вас також можуть зацікавити новини: