У житті Тельців станеться щось неймовірне / фото ua.depositphotos.com

Субота принесе Овнам неприємні новини, карти Таро обіцяють їм багато сліз. Але біда чекає не на всіх, Дівам можна не переживати, доля щедро їх винагородить. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Карти Таро обіцяють Овнам неприємний день. На вас можуть чекати втрати, сварки і навіть сльози. Відпустіть все погане і спробуйте не зациклюватися на негативі.

Телець

У житті Тельців станеться щось неймовірне. Можливо, ви отримаєте те, про що так давно мріяли. 

Відео дня

Близнюки

Карти Таро радять Близнюкам зменшити темп. Ви поспішаєте жити і не помічаєте, що втрачаєте найважливіше.

Рак

Раки зможуть вирішити проблему, яка давно не давала їм спокою. Не бійтеся просити про допомогу, деякі питання краще довірити тим, хто більше знає.

Лев

Левам доведеться посилено працювати. Можливо, ви будете завантажені незначними завданнями, яких буде занадто багато.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам щедрий подарунок. Можливо, це буде щось матеріальне. Однак також є шанс, що подарунком виявиться можливість домогтися успіху в справах.

Терези

На Терезів чекають неприємні моменти. Ви давно тікали від проблем, але прийшов час братися за розум. Поговоріть з людиною, яку ви уникали.

Скорпіон

У житті Скорпіонів настає період переосмислення. Ви можете зрозуміти, що переслідували помилкові цілі, які не принесуть вам ніякої користі.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям економити. Ви ризикуєте втратити велику суму грошей через необдумані покупки.

Козоріг

У п'ятницю Козероги можуть видихнути. Всі проблеми обійдуть вас стороною. Однак вам потрібно стежити за своїми речами, ви можете щось втратити.

Водолій

Водоліям потрібно терміново відмовитися від шкідливих звичок, які руйнують їхнє життя. Ви граєте з вогнем і ризикуєте втратити все, чим так сильно дорожите.

Риби

Риби отримають цінну інформацію, яка допоможе їм вирішити багато проблем. Не пропустіть цей шанс, доля рідко буває настільки щедрою.

Раніше стало відомо, коли можна зірвати куш і заробити багато грошей. Експерти назвали дні удачі в березні.

Вас також можуть зацікавити новини: