Друга половина липня – цікавий період у житті Лева / фото pixabay.com

На жаль, деколи любов стикається з критичними ситуаціями, коли потрібно вирішити: чи долати або розходитися.

Павло Глоба вкаже на знаки Зодіаку, яким липень готує випробування в любові, пише slovofraza.

Лев

Читайте такожНа них чекають шикарні перспективи і можливості: відомий астролог назвавши головних щасливчиків липняДруга половина липня – цікавий період у житті Лева. З одного боку спостерігаються привабливі перспективи на професійному терені, можливість піднятися по кар'єрних сходах і розбагатіти. А з іншого, виникають проблеми і неприємності в особистому житті. Гороскоп попереджає, що Леву доведеться пройти крізь романтичну випробування. K жаль, останнім часом ви захопилися кар'єрою. B цьому немає нічого поганого, але свої дії Лев не обговорив з другою половинкою, що і викликало образу з боку цієї людини. Вам потрібно вчасно схаменутися і завести цей серйозну розмову, щоб усунути всі розбіжності, інакше справа дійде до розставання.

Відео дня

Діва

Часом виходить так, що знак Зодіаку Діва проходить випробування в любові, але навіть цього не помічає. Ви з головою занурені в кар'єрне зростання та розв'язання професійних проблем, а особисте життя стає якоюсь запасною сферою, де ви орієнтуєтеся на звички і надію, що все якось само вирішиться. Проте вже з перших днів липня Діва могла помітити невдоволення з боку коханої людини. Тому зараз вам слід зробити певні дії, щоб повернути гармонію в сім'ю і не довести до розриву. Просто вчасно влаштуйте щиру розмову в спокійному тоні і з'ясуйте, що турбує другу половинку.

Читайте такожКар'єр єрний зліт і успішне майбутнє: астролог розповіла, хто зі знаків Зодіаку в липні почне нове життяСкорпіон

Астрологічний прогноз говорить про те, що в особистому житті Скорпіона назріває серйозна криза. І фінал залежить тільки від ваших дій, адже якщо неправильно зреагувати, то друга половинка просто гримне дверима. B чому справа? Ви дуже пристрасний і емоційна людина, тому є два варіанти розвитку подій. Перший – ви почнете ревнувати без причини. Підозри виллються в скандали і тиск на партнера, чого він терпіти не має наміру. Краще щиро обговорити ваші страхи і сумніви, ніж поводитися пасивно-агресивне стосовно коханої людини. Другий – ризик зради з вашого боку. З'явиться дивовижна людина, яка може спокусити Скорпіона. Вам потрібно розставити пріоритети і зрозуміти, що сім'я завжди важливіше, ніж секундне задоволення.

Риби

Гороскоп попереджає про те, що Рибам не варто поводитися так розслаблено в особистому житті. Вам здається, що все складається добре і любов з другою половинкою триватиме століття. Ось тільки факти говорять про те, що ця людина вже давно подумує про розрив відносин. І вина лежить на ваших плечах. Що не так? Річ у тому, що знак зодіаку Риби поводиться дуже пасивно. Ви звалили всю відповідальність на плечі партнера, а самі волієте плисти за течією. B результаті, любов може зруйнуватися через банальних побутових розбіжностей, спорів і відсутності у вас ініціативи. Рибам краще подумати над своєю поведінкою, поки ще всі не втрачено.