Повний місяць у жовтні 2022 / depositphotos.com

Друга осіння повня після вересневої завжди настає в жовтні. З давніх-давен вона називалася Мисливською, так як наші предки в цей час активно полювали на диких тварин, запасаючись м'ясом і шкурами на зиму.

Езотерики називають повний місяць 9 жовтня 2022 року Місяцем Пробудження, а УНІАН розповість, що можна і не можна робити в цю дату.

Коли повня в 2022 році в жовтні - дата і особливості

Повний місяць зійде на небі 9 жовтня о 23:55 по Києву. За ведичною астрологією супутник Землі виявиться в сузір'ї Риб. Астрологи прозвали жовтневу повню Кривавою за її колір, але є і друга назва - Місяць Пробудження.

Відео дня

Цього року багато езотериків говорять про зміну енергій і перехід людини на нові рівні свідомості. Це означає, що світ змінюється, а люди разом з ним - осінь 2022 року буде показовою для більшості подій. Саме 9 жовтня трапиться важливий перехід з одного виміру в інший, а повний місяць "пробудить" людство до активних дій.

Що треба робити при повному місяці - поради

Для того, щоб не вступати в дисонанс з енергією космосу і не розлютити Богів, присвятіть цей день найщирішим своїм почуттям і діям. Наприклад, ви можете:

  • медитувати, залишатися наодинці з собою;
  • допомагати нужденним, займатися благодійністю;
  • миритися, проводити час з близькими;
  • займатися творчістю.

Важливо 9 жовтня провести переоцінку цінностей і зрозуміти, що насправді для вас в житті важливо. Ви повинні усвідомити, що більше у вас немає часу на нейтральну позицію - ви зобов'язані зробити вибір і почати свій особистий шлях розвитку.

Що не можна робити в повню 2022 - заборони

У цю дату категорично заборонені будь-які різкі рухи - навіть ваш вибір сторони повинен бути помірним. Зірки не рекомендують:

  • керуватися своїми емоціями;
  • здійснювати імпульсивні вчинки;
  • влаштовувати галасливі вечірки;
  • починати нові справи.

Відмовляйтеся від будь-яких авантюр, великих фінансових вкладень, переїздів і подорожей. Не дивіться "важкі" фільми, не піддавайтеся егоцентризму і спалахам люті. Керуйте своїми емоціями і не дозволяйте їм керувати вами.

Вас також можуть зацікавити новини: