Несумісність знаків Зодіаку / фото slovofraza.com

Астрологи назвали кілька пар знаків Зодіаку, які не зможуть бути разом в силу різних причин. Одна з них - вони не сходяться характерами.

Овен і Терези

Овен завжди випромінює потік енергії. Для нього важливо бути в темпі, щоб все встигнути. А ось Терези довго коливаються, вони нерішучі. І тут виникає конфлікт інтересів.

Телець і Скорпіон

Тельці цінують домашній затишок і романтику, а Скорпіони готові все спопелити на своєму шляху. Один з них мега активний, а інший вважає за краще сидіти вдома. Тому пристрасному Скорпіону зовсім не подобається те, що Телець частіше займає пасивну позицію.

Відео дня

Читайте такожОднолюби за знаком Зодіаку: чоловіки, які все життя кохають лише одну жінкуБлизнюки і Стрілець

В цілому вони можуть створити ідеальну пару, якщо змінять трохи свої звички. Наприклад, Стрільці вважають себе найрозумнішими, а Близнюки люблять пліткувати. Якщо вони відмовляться від цих маленьких недоліків, то розставання їм не загрожує.

Рак і Козоріг

Союз цих двох людей може проіснувати дуже довго, якщо Козоріг буде проявляти свою внутрішню силу, бо Раки по своїй натурі більш чутливі і м'які. В іншому випадку м'якотілість Раків почне дратувати Козерогів, і ці відносини будуть приречені на крах.

Лев і Водолій

У цій парі Водолія дратує те, що Леви завжди хочуть перебувати в центрі уваги. Його ревнощі можуть стати руйнівними для відносин.

Вас також можуть зацікавити новини: