Повний місяць у січні 2022 / depositphotos.com

Нова фаза місяця настала 18 січня - у Водохресний святвечір, напередодні великого церковного свята, який віруючі знають як Хрещення Господнє. Астрологи вважають, що випадковості невипадкові, а такий збіг обставин не можна ігнорувати - енергетика дня буде дуже сильною. 

Які потужні обряди в повню варто провести і як небесне світило вплине на життя людей - далі в матеріалі.

Раніше ми складали докладний місячний календар на січень 2022, щоб ви могли правильно розпланувати свої справи.

Відео дня

Повня 18 січня 2022 - час і особливості

Повний місяць зійшов на небі 18 січня о 01:36 за Києвом. Експерти з езотерики вважають, що в цю місячну добу концентрація енергії виявиться потужною і спрямована буде на лідерство. Місяць потрапив в сузір'я Лева, тому деякі люди відчують небувалу впевненість в собі. Будьте обережні і стежте за собою - енергетичні потоки можуть "спрацювати" як в позитивну сторону, так і в негативну.

Що можна робити в повню

Поради від астрологів на 18 січня / depositphotos.com

Для того, щоб вплив місячного диска не став для вас фатальним, використовуйте цей день з розумом:

  • займіться творчістю або знайдіть час для хобі;
  • поїдьте в гості до родичів або випийте каву з друзями;
  • переберіть речі в шафі і викиньте непотрібні;
  • навчіться медитувати, влаштуйте детокс для організму.

Також 18 січня підходить для реалізації справ, на які у вас раніше не знаходилося бажання або сил. Не відкладайте їх в довгий ящик - приступайте зараз. Крім того, в повню можна налагоджувати старі зв'язки і миритися з людьми.

Що не можна робити в повню

Як ми вже сказали, енергетика місяця впливає на всіх по-різному, так що, якщо ви важко переносите такі періоди, не погіршуйте своє становище. Утримайтеся від:

  • укладання угод і підписання договорів;
  • проведення фінансових операцій та зміни роботи;
  • подорожей і переїздів;
  • важких фізичних навантажень;
  • спілкування з малознайомими людьми.

Варто пам'ятати про те, що в повню загострюється емоційний фон, тому краще тримати себе в руках і керуватися розумом, щоб потім не шкодувати про сказане або зроблене.

Ритуали на повню - удача і гроші

Обряди на повний місяць 2022 / ua.depositphotos.com

Хрещення Господнє і період повного місяця - ідеальне поєднання, щоб залучити в своє життя успіх і багатство. Для того, щоб ваші бажання збулися, можна використовувати наведені нижче методи.

Ритуал на гроші

Візьміть святу воду з храму - УНІАН розповідав, коли набирати воду на Водохреще, тож, проблем з цим у вас не буде - дочекайтеся півночі, вилийте воду в кухоль і пройдіть з нею по всьому будинку мовчки.

Потім поверніться туди, звідки почали, і скажіть змову: "Водохресну воду стережу, ні краплі з неї не зроню. Хочу, щоб будинок мій був сповнений світла, грошей і добра. Воду заговорюю в ім'я всіх святих. Нехай буде так, як я хочу. Амінь". Після сказаних слів відразу лягайте спати, а вранці випийте всю воду з ємності.

Ритуал на удачу

Цей метод не пов'язаний з Хрещенням - звертатися потрібно тільки до сил земного супутника. Встаньте вночі перед вікном і подивіться на повний місяць. Вдивляйтеся в нього і подумки озвучуйте своє бажання. Пам'ятайте, що воно повинно стосуватися тільки вас і не нести шкоди для інших людей. Повторити бажання потрібно 3 рази, а потім ні з ким не спілкуватися і лягати спати.

Існує і більш дієвий підхід - після того, як ви "поспілкувалися з місяцем тет-а-тет", напишіть своє бажання на листку паперу 3 рази і спаліть його над полум'ям свічки. Попіл потрібно відразу ж розвіяти з балкона.

Вас також можуть зацікавити новини: