Коли Місяць стане розсіює, люди можуть зануритися в стан осінньої нудьги / фото: ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли про вплив на людей розсіювального Місяця. Цей місячний період починається 10 вересня.

Про це пише slovofraza.

Сфера роботи і фінансів у вересні

10 вересня, коли Місяць стане розсіювальним, люди можуть зануритися в стан осінньої нудьги. Замість того щоб даремно сумувати, варто підвищити фізичну активність і впритул зайнятися справами. Не можна лінуватися і перебувати в стані неробства. Все це негативно позначиться на вашому настрої.

Відео дня

Читайте також"Головну місію вже виконав": астролог розповіла про президентство ЗеленськогоМісяць в цей період віддає свої сили і допомагає людям вкладатися в своє майбутнє, займатися розв'язанням найскладніших питань і завдань. 

Вплив місяця на сферу відносин і спілкування

Вплив розсіювального Місяця більшою мірою буде зосереджено на сфері кохання. Головним в ці дні буде позбавлення від ілюзій - приймайте людей такими, якими вони є.

У період розсіювального Місяця найважливіше - це вміння не зациклюватися на неприємностях, не жити образами, не впиватися роздратуванням, не таїти злобу.  

Настрій і здоров'я в період розсіювального Місяця

Настрій більшості людей в період розсіювального місяця може бути пригніченим, особливо якщо на них раптом наваляться якісь несподівані справи. Цілком можливо, що спокійні люди стануть більш імпульсивними. Багато почнуть засмучуватися через дрібниці. Само собою, це може відбитися і на здоров'ї, на нервовій системі. Потрібно будь-якими способами боротися з апатією, втомою, негативом.

Найнебезпечніші і сприятливі дні розсіювального Місяця

Найнебезпечніший день даного періоду-10 вересня. Він навіть входить в список найнесприятливіших днів місяця. Всі інші дні теж будуть досить несприятливими, за винятком 11 вересня. Цей день обіцяє бути яскравим і вдалим для більшості людей завдяки протистоянню Сонця і Нептуна. У період з 10 по 16 число найбільше везти буде працьовитим і терплячим людям, які нікуди не поспішають і не намагаються стрибнути вище голови.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: