Що категорично не можна робити перед дзеркалом - важливі правила / фото ua.depositphotos.com

Дзеркало - це предмет, який ми використовуємо щодня. Ми часто стоїмо перед ним, щоб подивитися на себе, виправити зачіску, нанести макіяж або просто розглянути своє відображення. Але є ряд дій, які категорично не рекомендується робити перед дзеркалом.

Раніше УНІАН розповідав, що заборонено викидати в сміття.

Що категорично не можна робити перед дзеркалом - 5 заборон

Деякі люди вірять, що не можна говорити перед дзеркалом і, особливо - лаятися, тому що це може накликати на вас нещастя. Вважається, що дзеркало може поглинати енергію, а потім віддавати її.

Відео дня

Ця ж причина є відповіддю і на інше популярне питання, чому не можна плакати перед дзеркалом. Дзеркало "запам'ятає" вашу скорботу та віддасть її на вас або іншу людину. 

Багатьох також цікавить питання, чи можна розмовляти з дзеркалом. Розмовляти з дзеркалом можна, але це може викликати почуття невпевненості й дивацтва.  В такому випадку краще говорити позитивні слова та твердження, що підтримують, аби поліпшити свій настрій. Але якщо ви хочете висловитися або поговорити з кимось, краще знайти живого співрозмовника.

Чому не можна їсти і дивитися на себе в дзеркало? Вважається, що перед дзеркалом людина по час їжі може "заїсти" все хороше в собі, в тому числі розум, красу та успіх. 

Чому не можна спати навпроти дзеркала - рада езотериків

І ще одне важливе питання, чи можна спати перед дзеркалом. Робити цього не рекомендується. Вважається що вночі через дзеркало може відкритися портал в потойбічний світ та навіть з'явитися сам диявол. 

Тепер ви знаєте, чому не можна спати навпроти дзеркала і що можна побачити в дзеркалі серед ночі. Не порушуйте ці правила, щоб не накликати на себе біду.

Вас також можуть зацікавити новини: