День святого Валентина-що дарувати на свято / depositphotos.com

День святого Валентина відзначається щороку 14 лютого. Історія свідчить, що існує він кілька століть, а початок свій бере з часів правління імператора Клавдія II. Цар забороняв легіонерам одружуватись, щоб вони думали про військовий обов'язок, а не про сім'ю. Ситуацію врятував святий Валентин, який допомагав закоханим миритися, писав листи і передавав подарунки. 

УНІАН розповість, що подарувати другій половинці на День святого Валентина, враховуючи її знак Зодіаку.

Що подарувати Овну

Подарунок для Овна на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: активному і цілеспрямованому лідеру сподобається річ, яка відображає його хобі. Це може бути спортивний або туристичний інвентар, сучасний гаджет або колекційний виріб. Головне, щоб річ була практичною і потрібною.

Відео дня

Жінці: вогняна дівчина-Овен любить виділятися з натовпу, тому їй краще дарувати щось, що підкреслює її індивідуальність. Ювелірні прикраси, улюблені парфуми або нові навушники, яких немає у подруг.

Що подарувати Тельцю

Подарунок для Тельця на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: така людина дуже раціональна, їй потрібна річ, яка прослужить довго. Вибирайте подарунок, яким Телець буде користуватися постійно. Зробіть упор на унікальність і дорожнечу, як підтвердження якості. До речі, Тельці - великі гурмани і точно зрадіють упаковці смачного чаю або авторському шоколаду.

Жінці: справжня дама-естет, яка звикла оточувати себе практичними багатофункціональними речами. Якщо не знаєте, що купити, подаруйте букет квітів і гроші - дівчина сама купить собі подарунок. Але якщо ви йдете в магазин за конкретним предметом, вибирайте унікальний і дорогий виріб.

Що подарувати Близнюкам

Подарунок для Близнюків на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: людині, яка постійно навчається і любить йти в ногу з часом, можна дарувати сертифікати на курси, гаджети або книги. Головне - відштовхуйтеся від інтересів чоловіка і вибирайте подарунок, який прискорить його саморозвиток.

Жінці: дівчина-повітря, постійно бажає бути скрізь і вчасно, зрадіє новому годиннику, телефону або технологічній новинці, яка спростить її життя. Духи з легким квітковим ароматом, оригінальні прикраси або нова сумка - теж непогані варіанти.

Що подарувати Раку

Подарунок для Рака на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: така людина любить оточувати себе комфортом, їй важливо відчувати себе затишно навіть не роботі. Ви можете купити ортопедичну подушку, зволожувач повітря або красивий світильник. Обов'язково упаковуйте подарунок і напишіть листа з теплими словами - чоловік-Рак це оцінить.

Жінці: дівчата-Раки люблять старовинні речі, які несуть дух минулого. Саме тому їм сміливо можна дарувати антикваріат, плівкові фотоапарати, раритетні прикраси. Також вдалим подарунком будуть декоративні вироби для дому. Якщо захочете зупинитися на цьому варіанті, звертайте увагу на загальний стиль квартири.

Що подарувати Леву

Подарунок для Лева на 14 лютого / depositphotos.com

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у лютому 2022 - Павло ГлобаЧоловіку: ваша кохана людина вогняного знака Зодіаку оцінить статусний і дорогий подарунок. Звичайно, він повинен бути потрібним - позолочені статуетки у вигляді царя не підійдуть. Купіть шкіряний гаманець або ремінь, золоті запонки, парфуми або квиток на концерт улюбленого виконавця - не прогадаєте.

Жінці: дівчина-Левиця оцінить дорогі прикраси, ексклюзивні парфуми або сертифікат в SPA-салон. Ви повинні дати їй зрозуміти, що дбаєте про її емоційний стан і зовнішній вигляд. Альтернативний варіант - вечеря в хорошому ресторані або похід на концерт.

Що подарувати Діві

Подарунок для Діви на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: практичний представник земного знака зрадіє тільки тим речам, яким можна знайти застосування. Чохол для ноутбука або телефону, красивий блокнот, дорога ручка або навіть комплект постільної білизни - ось, що можна купувати без сумнівів.

Жінці: дівчина цієї стихії зрадіє, якщо ви купите їй косметику по догляду за собою або корисні речі для дому. Якщо хочете придбати прикраси, зупиняйтеся на лаконічних варіантах без зайвої химерності. 

Що подарувати Терезам

Подарунок для Терезів на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: хлопець такого знака Зодіаку обожнює якісні речі і багато часу приділяє догляду за собою. Ортопедична подушка, крісло-гойдалка, органайзер або м'який домашній халат - ось, від чого точно не відмовиться ваша кохана людина.

Жінці: найчастіше дівчата-Терези люблять рукодільничати або тримають домашніх тварин. Тому сміливо можна дарувати нитки, намистини, спиці або навіть швейну машинку. Квіти в горщиках, косметика або парфумерія - подарунки, які ніколи не будуть зайвими.

Що подарувати Скорпіону

Подарунок для Скорпіона на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: екстравагантні молоді люди водного знака дуже цінують гроші. Для них матеріальний статус безпосередньо залежить від рівня свободи, при цьому до подарунків вони ставляться байдуже. Якщо хочете порадувати свого обранця, вибирайте авторські hand made вироби. 

Жінці: банальний подарунок, на зразок духів або косметики - найгірше, що ви можете купити дівчині-Скорпіону. Зупиніть свій вибір на ароматичних паличках або свічках, цікавих книгах, сучасних гаджетах або унікальних виробах з "барахолки". Головне - не ціна, а сенс подарунка.

Що подарувати Стрільцю

Подарунок для Стрільця на 14 лютого / depositphotos.com

Читайте такожНазвано 4 знаки Зодіаку серед чоловіків, які вміють кохати по-справжньомуЧоловіку: представник вогняного знака буде радий яскравим і незвичайним подарункам. Він активний, тому туристичний інвентар або квиток на літак в іншу країну точно сподобаються Стрільцеві. Крім того, часто такі чоловіки захоплюються культурою інших країн - враховуйте це.

Жінці: дівчина, народжена під цим знаком, більше цінує емоційну частину свята, ніж матеріальну. Вибирайте унікальні речі, антикваріат, картини, книги. Якщо хочете купити косметику або парфумерію - тільки незвичайні товари іноземного виробництва.

Що подарувати Козерогу

Подарунок для Козерога на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: Козероги дуже талановиті, тому вибрати подарунок їм не складе труднощів - придивіться до хобі свого обранця. Також сміливо можна дарувати товари для дому: тапочки, халати, ковдри або подушки. Не переживайте, якщо не побачите на обличчі чоловіка емоцій - вони радіють всередині себе.

Жінці: дівчата, народжені під впливом земної стихії, дуже піклуються про "погоду вдома". Їм можна купувати кухонне приладдя, побутову техніку, дрібниці для затишку. Іноді буває так, що дівчина-Козеріг захоплюється туризмом, тому місткий рюкзак або термокружка не будуть зайвими.

Що подарувати Водолію

Подарунок для Водолія на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: повітряні молоді люди ненавидять банальні подарунки, тому гроші, піну для гоління і шкарпетки навіть не розглядайте. Ідеальний вибір - багатофункціональний гаджет, яким ваш обранець буде користуватися завжди. Наприклад, флешка або чашка з підігрівом - зручно, компактно, дуже потрібно.

Жінці: хороший подарунок для дівчини-Водолія - це поїздка куди-небудь. Можна влаштувати спільну відпустку на вихідних, замовити їжу з ресторану і побути удвох. Додатково купіть красиву рослину в горщику, косметику або навіть м'яку іграшку - дівчата стихії повітря радіють і непрактичним речам.

Що подарувати Рибам

Подарунок для Риб на 14 лютого / depositphotos.com

Чоловіку: загадкові Риби оцінять, якщо зрозуміють, що подарунок був виконаний спеціально для них. Це може бути портрет адресата, авторський шоколад, предмет гардероба з ім'ям людини. Головне - ваша безроздільна увага і унікальність презенту.

Жінці: дівчина-Риби зрадіє домашньому рослині, сертифікату на масаж, будь-яким домашнім дрібницям, які створюють затишок. Особливо вдало, якщо вони будуть пов'язані зі стихією води. Для Риб увага важливіше, ніж сам подарунок.

Вас також можуть зацікавити новини: