Що робити, якщо розбилося дзеркало - прикмети / depositphotos.com

Дзеркало здавна вважалося містичним предметом - за допомогою нього можна не тільки переконатися у власній привабливості, а й провести ряд магічних ритуалів. УНІАН розповість, як вчинити, якщо вдома розбилося дзеркало і відвести неприємності від своєї сім'ї.

Раніше ми говорили про те, що буде, якщо спати напроти дзеркала.

Чому розбивається дзеркало - народні прикмети

Досвідчені езотерики кажуть, що дзеркала накопичують в собі позитивну і негативну енергії, а також є порталом в потойбічний світ. Якщо дзеркало розбивається, значить, всі сутності, "закриті" в ньому, виходять назовні - в світ живих. Крім того, всі емоції, які людина відчувала, дивлячись в дзеркало, також залишають свої межі, а на життя людини обрушується купа проблем і неприємностей. Саме тому маги і чаклуни рекомендують ставитися до дзеркал з обережністю - щоб не погіршити і без того сумну ситуацію.

Відео дня

Як викинути розбите дзеркало - головні поради і заборони

Якщо ви самі розбили дзеркало або виявили осколки, прийшовши додому, пам'ятайте, що ви ні в якому разі не повинні:

  • виглядати в осколки;
  • чіпати їх руками;
  • говорити кому-небудь, крім домочадців, про цю ситуацію.

Візьміть щільну тканину або віник і обережно зберіть розбите дзеркало в купу. При цьому важливо не дивитися в нього, щоб не зруйнувати свою енергетику. Потім великі осколки промийте під водою - це допоможе позбутися від негативу, що вийшов з порталу, а дрібні залиште на місці. В кінці зберіть осколки в пакет і винесіть на смітник.

У будинку зберігати тріснуте дзеркало або його частини не можна - ризикуєте накликати біду. В ідеалі, звичайно, розбите скло слід закопати в землю, але в сучасному житті це зробити виходить не завжди, тому екстрена прогулянка до сміттєвих баків цілком підійде.

ВАЖЛИВО: те місце, куди впали осколки дзеркала, потрібно окропити святою водою, посипати сіллю або содою, а потім запалити церковну свічку. Вона повинна горіти три години - тоді енергетика будинку очиститься від негативу.

Деякі маги і чаклуни радять одразу купити нове дзеркало і повісити його, щоб "закрити" ситуацію. Найголовніша рекомендація - не думати про цей інцидент і не притягувати до себе негатив, а також вірити в те, що дзеркало розбилося на щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: