Доля відкриє для Левів нову дорогу / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 29 січня, Скорпіонам пощастить у роботі та особистому житті. Для Водоліїв доля готує випробування, їх оточили злі язики. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН нижче.

Овен

На Овнів чекають хороші новини і радісні події. Ви зможете проявити свою мудрість і зробити правильний вибір, який призведе до щастя.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям день, коли вам доведеться проявити сміливість і усвідомити свої помилки. Знайдіть в собі сили і вибачитеся за все, про що шкодуєте.

Відео дня

Близнюки

29 січня на Близнюків чекає важлива зустріч. Ви можете випадково зіткнутися з людиною з минулого, яка колись мала велике значення у Вашому житті.

Рак

На Раків чекають зміни. Ви зможете поліпшити своє життя і зробити правильні висновки.

Лев

Доля відкриє для Левів нову дорогу. Ви зможете знайти внутрішню рівновагу і рухатися вперед без вантажу минулого.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам подбати про свої межі. Не дозволяйте чужому хамству втрутитися у ваші справи.

Терези

Доля готує для Терезів непростий день. Вас можуть різко спустити з небес на землю, ви занадто загралися.

Скорпіон

Зоряний час настане в житті Скорпіонів. У вас почалася біла смуга, пощастить і на роботі, і в спілкуванні з другою половинкою. Ловіть удачу за хвіст.

Стрілець

Стрільці загрузли в чутках і протиріччях. Ви занадто багато говорите про тих, хто не заслуговує на судження. Незабаром це може обернутися проти вас.

Козоріг

29 січня Козерогам варто присвятити час для себе. Відпочиньте від галасливої компанії, відмовтеся від походу в гості і проведіть цей день вдома, займіться тільки своїми справами.

Водолій

Водоліям варто побоюватися. На них чекає багато неприємних слів і образ. Поганий пристріт негативно на вас впливає, вся річ в тому, то ви занадто близько підпустили ворога.

Риби

У неділю Рибам, попри те, що це вихідний день, доведеться працювати. Однак не варто засмучуватися, все пройде легко і без зайвих проблем.

Нагадаємо, раніше астрологи розкрили сильні та слабкі сторони Скорпіонів.

Вас також можуть зацікавити новини: