Гороскоп для Стрільця на січень 2023 / ua.depositphotos.com

У січні 2023 року Стрільцям нудьгувати не доведеться. Все буде складатися не дуже гладко й навіть зовсім не так, як вам хочеться. Ну і нехай - ви ж любите завдання із зірочкою. 

Гороскоп кар'єри на січень 2023 

У січні 2023 у Стрільців на роботі будуть непогані шанси на успіх. Сміливо просувайте свої ідеї - ви зможете справити відмінне враження на начальника або ділового партнера. В майбутньому це сприятливо відіб'ється на кар'єрі.

В середині січня краще взяти тайм-аут і перечекати - все одно плани будуть руйнуватися. Тому кращим рішенням буде "залягти на дно" на деякий час. Зате в кінці місяця ви зможете надолужити згаяне - успіх знову буде на вашому боці. 

Відео дня

Гороскоп кохання на січень 2023 

У січні 2023 Стрільцям не потрібно розраховувати на сплеск романтичних почуттів. Все буде спокійно і розмірено - звичайно, за умови, якщо з партнером у вас довіра і гармонія. Але зараз не час ламати списи - краще домовляйтеся.

У середині січня утримайтеся від обговорення фінансових питань зі своєю другою половинкою - можете посваритися. Якщо все ж посварилися, то в кінці місяця буде вдалий момент все виправити.

У неодружених Стрільців в третій декаді січня з'явиться шанс познайомитися з цікавою людиною в поїздці або ж далеко від дому.

Гороскоп здоров'я на січень 2023

У січні Стрільці будуть бадьорими й енергійними. Та й коли хворіти, якщо з'явилося стільки справ! Але зірки радять все-таки знайти в щільному графіку час для себе. Одягайтеся по погоді і пийте вітаміни - щоб ніякий вірус не підкосив. Не забувайте про повноцінний відпочинок: перевтома може стати причиною загострення хронічних захворювань. Будь-яка фізична активність піде на користь. 

Вас також можуть зацікавити новини: