Таро-гороскоп для Близнюків на серпень / фото depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН зробив прогноз для Близнюків на серпень по картам Таро. Що вони віщують саме вам - читайте далі.

Кохання. Інтуїція допоможе зробити правильний вибір і вкаже на того, хто призначений вам згори. Знакова зустріч відбудеться на родинній або дружній вечірці. 6 серпня будьте готові до сюрпризу. Комунікабельність і вміння адекватно сприймати інформацію допоможуть без зайвої метушні пережити інтриги після 8 серпня. У стосунках зі своєю другою половинкою вам буде важко впоратися з гнівом і образами. Зверніться за порадою до людини, якій ви довіряєте.

Сім'я. До середини серпня ви будете заклопотані створенням затишку і гармонії в домі і досягнете успіху на цьому терені. У період Лева рекомендується освіжити деякі родинні зв'язки, нанести візити ввічливості. Покупки для житла плануйте до 6 серпня. Після 8 серпня очікується великий потік гостей. Чоловік візьме на себе матеріальні турботи і з честю з ними впорається. Період гарний для розвитку творчих здібностей у дітей.

Відео дня

Здоров'я. Загалом увесь серпень 2023 року сприятливий для будь-яких оздоровчих процедур, поповнення ресурсів організму, однак у першій декаді ці процеси пройдуть інтенсивніше. Здоров'я не підведе вас. Навіть тяжкохворі одужуватимуть швидше.

Робота і гроші. Посилиться ваша ділова хватка, але не всім це сподобається. Доведеться подолати бюрократичні перепони, багато їздити. Але старання будуть не марними. Очікується кар'єрне зростання, вигідне працевлаштування. Заповзятливість, розумний ризик увінчаються гідною матеріальною винагородою. На початку місяця ймовірні відчутні витрати на поправку здоров'я або ремонт.

Нагадаємо, липень круто вплине на життя цих знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: