Гороскоп на 18 грудня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 18 грудня по картах Таро. Що вони обіцяють кожному знаку Зодіаку - читайте далі.

Овен

Пора звернути увагу на свої приховані сили, які зазвичай не використовуються, зокрема, мова йде про інтуїцію і передчутті, які принесуть незрозумілу, але тверду впевненість. Саме підсвідомість стане надійним провідником, а інтуїція підкаже шлях до подарунків долі.

Телець

Понеділок змусить провести ретельний аналіз своїх вчинків, визначити очікування від життя. Ймовірно, вимоги до оточуючих занадто високі і їх варто знизити, адже ніхто не ідеальний, навіть Тельці.

Відео дня

Близнюки

День буде наповнений любов'ю до життя, оточення та впевненістю в майбутньому. Самотні представники цього знака можуть зустріти перспективну любов, а тих, у кого вже є пара, чекають важливі новини від партнера. Крім того, не виключений успіх у справах та поява привабливих пропозицій, від яких дуже складно буде відмовитися.

Рак

Ваша тяга до нових знань дозволить зануритися в захоплюючу інформацію, яка прояснить події з минулого. При цьому допитливість досягне того рівня, коли з'явиться загроза уславитися пліткарем та балакучою людиною. Відмовтеся від будь-якої критики, щоб уникнути небезпеки.

Лев

18 грудня - досить складний день для представників знаку Зодіаку, адже принесе відчуття незадоволеності. До самого вечора буде мучити відчуття, що не вистачає чогось важливого. Така ситуація призведе до того, що Левів поглине самоаналіз. Можливо, блага долі вже набридли й більше не приносять задоволення.

Діва

Ви вже зійшли на свою вершину свого саморозвитку. Тепер можна ясно побачити все, що відбувається навколо, але це не привід зупинятися. Зараз у вас з'явилася унікальна можливість відпочити, що принципово важливо.

Терези

Вас чекають вольові рішення, що буде непросто, адже будуть мучити сумніви щодо ризикованих ситуацій, які вплинуть на майбутнє. У зв'язку з цим не відмовляйтеся від допомоги, коли її буду пропонувати. Також не варто тримати в секреті свої плани - це може бути помилковим підходом.

Скорпіон

З'явиться необхідність зробити вибір і знайти вірний напрямок для виходу накопиченої сили. Скорпіони дуже амбітні, тому їм потрібна похвала, визнання і захоплення. Якщо зосередитися на роботі, то можна з легкістю досягти своїх цілей та благополуччя.

Стрілець

Настає період задоволення. Понеділок пройде легко і безтурботно. Рутинні завдання принесуть задоволення, тому що цілі будуть досягатися легко, без зусиль та перешкод. Водночас не варто ризикувати своєю удачею.

Козоріг

З'являться претензії на лідерство. Необхідно проявити себе і довести оточенню, на що ви здатні. Ваші амбіції, прагнення до незалежності та самостійності допоможуть самореалізуватися.

Водолій

Завтра страх злякати удачу і зруйнувати плани цупко триматиметься за вас, але допоможе подолати страх перед новим, що в подальшому допоможе рухатися до перемоги. До якого результату це все в підсумку призведе – залежить від думок, установок та поглядів на світ.

Риби

День буде цілком неоднозначним. З одного боку, будуть переповнювати світлі та щирі почуття, які наповнять життєвою енергією. З іншого боку, доведеться зробити важливий вибір, який торкнеться відносин або особистого розвитку.

Вас також можуть зацікавити новини: