Які знаки Зодіаку найбільш неприємні / фото hola.com

Людські недоліки можуть дратувати, іноді – смішити, а деколи викликати серйозну неприязнь.

Астрологи розгледіли найбільш противні якості знаків Зодіаку. Але пам'ятайте, що з кожного правила можуть бути винятки. Про це пише MixNews.

1 місце. Стрілець

Палець у рот Стрільцеві не клади, відкусить разом з рукою. Представникам цього знаку подобається з'ясовувати стосунки й доводити оточуючих до кипіння. Деколи Стрільці роблять це за чужий рахунок - дадуть наводку, зіштовхнуть лобами, а далі сидять й із задоволенням підкидають дров у конфлікт.

Відео дня

2 місце. Козеріг

Манера бубоніти з будь-якого приводу і читати мораль всім, що відрізняє Козерогів, не додає їм привабливості. В ту ж скарбничку падає відсутність зверхності: народжені під знаком Козерога легко розчаровуються у тих, хто (з якогось дива) не виправдав їхніх надій. При цьому до себе Козеріг висуває занижені вимоги, завжди знаходячи причини для виправдань.

Читайте такожГроші потечуть рікою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку розбагатіють у серпні 2020

3 місце. Рак

Проблеми з мораллю — стандартна історія для Раків. Їм здається, що вони міцні, працьовиті, відкриті й чесні. З боку деяким теж так здається — з поправкою на те, що працездатність поєднується з невмінням заробляти, а чесність «компенсується» відсутністю душевного такту.

4 місце. Овен

Великий любитель сперечатися. Привід для дискусії йому не потрібен, головне для нього не тема, а тон — чим голосніше й лютіше, тим краще. Овен не вміє приймати чужу точку зору і не налаштований на демократію в принципі. Натомість деякі представники цього знаку здатні негарно чинити за спиною, нишком. З боягузтвом це не пов'язано, схоже, їм просто подобається поводитися так.

5 місце. Скорпіон

Не стільки гидкий, скільки неприємний часом Скорпіон щедрий на уїдливість, сарказм і зарозумілість. Представники цього знаку не можуть похвалитися тактовністю і погано тримають себе в руках. Вони легко можуть бути приємними, але тільки тоді, коли а) в настрої; б) їм це потрібно. Скорпіон — прекрасний маніпулятор, і люди це відчувають.