Найбільш запальні знаки Зодіаку / фото giacintprint.com

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які заводяться з півоберта. Їх запальність іноді грає з ними злий жарт, адже оточуючі не готові миритися з різкими змінами їх настрою.

Телець

На першому місці опинився Телець, який любить ображатися. Якщо іноді він може промовчати, то часом за словом в кишеню не полізе. Вони швидко заводяться, якщо зачепити їх за живе. При цьому образи вони пам'ятають дуже довго.

Овен

Вранці вони зазвичай прокидаються в хорошому настрої, але ближче до вечора їх настрій псується. Вони ненавидять рутину, тому їм складно завжди бути радісними. Битовуха їх буквально лютить, тому вони можуть спалахнути в будь-який момент.

Відео дня

Лев

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 25-31 жовтня: яким знакам загрожують хворобиЛеви жити не можуть без емоційних гойдалок. Коли все гладко і спокійно, вони відчувають себе як не в своїй тарілці. А ось пристрасті, італійські розбірки, конфлікти - це те, у що вони із задоволенням будуть влазити.

Стрілець

Фантазія Стрільців не має меж. Вони люблять себе накручувати, постійно щось додумують і потім влаштовують скандали. У цьому вся їхня суть, тому ображатися на них за це не варто.

Водолій

Настрій Водоліїв змінюється раз на п'ять хвилин. Особливо, якщо з ними хтось не згоден. Вони до кінця будуть відстоювати свою точку зору, навіть якщо доведеться застосувати всю свою "отруту".

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільш занудні знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: