Кому пощастить на тижні з 15 по 21 червня / фото sb.by

Астрологи склали гороскоп на цей тиждень, з 15 по 21 червня.

Вони розповіли, на які знаки Зодіаку чекає неймовірне везіння, пише SlovoFraza.

Читайте такожАстрологи назвали найкращих дружин за знаком Зодіаку

Відео дня

Рак

Зірки й планети допоможуть Ракам зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. У ці сім днів може прийти осяяння у важливих справах. Це час творчих успіхів і перемог у коханні. Починаючи із середи, до допомоги підключиться ще й інтуїція, яка буде дуже сильною аж до неділі.

Терези

У Терезів настає період осяяння, коли почнуть з'являтися відповіді на поставлені раніше питання. Також очевидними й зрозумілими стануть вирішення можливих негараздів і проблем в любові, у справах і на роботі. У фінансовій сфері теж стане простіше, Терези можуть наткнутися на знижки при купівлі чогось важливого і дорогого. Простіше кажучи, це буде легкий, яскравий та позитивний тиждень для Терезів.

Риби

Кохання для Риб стане найважливішою сферою життя на цьому тижні. Це ідеальний час для романтики, спільних справ. Дуже пощастить тим, хто перебуває в пошуках. Цим людям посміхнеться удача, тому вони зможуть зустріти на своєму шляху нове кохання або просто приємну людину, з якою буде цікаво спілкуватися. Тиждень відмінно підходить для піднесення подарунків.

Раніше астролог Наталя Коляда розповіла, на які знаки Зодіаку чекають доленосні зміни у липні 2020.