Близнюкам пощастить найбільше / ua.depositphotos.com

Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла, яким знакам Зодіаку чекати змін в особистому житті до кінця цього року.

Пощастить лише чотирьом знакам Зодіаку. Першими в черзі за змінами виявилися Близнюки, передає  ТСН.

Близнюки

З 3 квітня по 7 серпня в них буде перебувати планета любові та краси Венера. Тому люди, народжені під цим знаком Зодіаку, будуть більш привабливими в очах протилежної статі. Також є ймовірність, що Близнюки можуть кинутися в кохання, як у вир з головою. Про можливості незабутніх романів говорить і той факт, що продовжується протягом усього року в знаку Козерога малий парад планет, який потрапляє у дім партнерства Близнюків. Така небесна конфігурація може привести до життя представників знаку яскравих і цікавих людей.

Відео дня

Читайте такожНазвано топ-3 найрозумніших знаків Зодіаку

Діва

Венера в знаку Близнюків торкнеться й особистого життя представників знаку Діви. Дівам не варто чекати повноцінного роману. При цьому на них чекає короткий приємний флірт без зобов'язань. Подальші події залежать від того, наскільки люди, народжені під цим знаком, зможуть розпорядитися обставинами. Є ймовірність, що Діви зможуть створити міцні стосунки, обернувши ситуацію у свою користь.

Скорпіон

На особисте життя представників знаку Скорпіона позначиться перебування Урану в знаку Тільця. Протягом семи років особисте життя цих знаків Зодіаку буде кардинально змінюватися. Хтось розлучиться, хтось вийде заміж. При цьому є велика ймовірність, що вашим партнером може стати іноземець або іноземка.

Рак

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, вже другий рік поспіль втрачають людей в різних сферах. Чи то справа стосується бізнесу, чи то дружби, чи то особистого життя. Тому в поточному році Раки можуть втратити своїх других половинок. А ось ті, хто зневірився знайти своє кохання, зможуть нарешті одружитися або вийти заміж.

Як повідомляв УНІАН, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя круто зміниться вже цих вихідних.