Раки почують щось хороше / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 29 липня, Терези отримають те, про що вони дуже давно мріяли. А Овни зіткнуться з нерозумінням і будуть плакати від образи. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Карти Таро обіцяють Овнам неприємні розмови. Вам доведеться доводити свою правоту, є великий ризик того, що оточуючі відмовляться усе це слухати. У підсумку ви можете заплакати від образи, постарайтеся не "розкисати".

Телець

У суботу Тельцям не варто говорити про свої цілі і плани. Часом варто хвалитися перемогами вже тоді, коли вони дійсно є. А якщо успіхів ще немає, приділіть час роботі, а не порожнім розмовам.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам карти Таро радять не придушувати свою тягу до авантюр. Якщо ви готові до переїзду або ж зміни роботи - ризикніть. Однак пам'ятайте, що будь-який ризик повинен бути виправданим.

Рак

Раки почують щось хороше. Вони зрозуміють, що завжди можуть покластися на плече своїх близьких. Крім цього, цього дня Раки отримають можливість виправити помилки минулого.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам відверту розмову. Вам потрібно обговорити усі свої проблеми і вислухати слушну пораду. Не бійтеся довіряти людям.

Діва

У цей день Діви можуть отримати щедру винагороду. Можливо, вас вирішать віддячити за добрі вчинки. Також є шанс того, що вам випишуть премію.

Терези

Терезам посміхнеться удача, вони будуть верещати від щастя. Всі бажання збудуться, а всі плани реалізуються. Не думайте про негатив і рухайтеся вперед.

Скорпіон

Завтра Скорпіони зрозуміють, що таке злий жарт долі. Усі плани зруйнуються в один момент, ви будете сильно злитися. Однак емоції варто приборкати, зробіть правильні висновки.

Стрілець

Стрільці не зможуть боротися зі спокусами. Їх здолає бажання все кинути і піти. Якщо ви втомилися, дозвольте собі таку "розкіш" і просто робіть те, що хочеться тільки вам.

Козоріг

Козерогам варто допомогти близьким. Карти Таро радять вам не ігнорувати проблеми оточуючих. Ви можете зробити людей щасливими, а це рідкісний дар.

Водолій

Водоліям дуже пощастить в любові. Ви зможете досягти гармонії у відносинах зі своєю другою половинкою. Не шкодуйте добрих слів і приємних компліментів.

Риби

29 липня Рибам варто уважно слухати все, що їм будуть говорити. Ви отримаєте цінну інформацію, яка допоможе вам розібратися в собі. Не ігноруйте таку можливість.

Вас також можуть зацікавити новини: