Кримський міст 8 жовтня / фото t.me/kazansky

Таролог Людмила Хомутовська розповіла, яка доля біля Кримського мосту. Так, згідно з прогнозом експерта, повністю цей об'єкт не підірвуть. Однак навіть нинішні події - вже суттєвий крок на шляху до перемоги України. 

"Кримський міст не буде повністю підірваний. Але ще має бути один приліт ракети, і тоді закінчиться війна. Цей "приліт" буде взимку", - розповіла Хомутовська в ексклюзивному коментарі УНІАН. 

Повернення півострова Крим, який РФ незаконно привласнила, відбудеться вже в найближчому майбутньому, стверджує експерт.

Відео дня

"Війна зайде в Крим в 2023 році. Тоді ж почнеться поступове повернення півострова до складу України", - уточнила свій прогноз Людмила. 

Вона також попередила про те, що з боку окупантів слід очікувати удару у відповідь за руйнування мосту. Саме сьогоднішні події стануть причиною їх активності. 

"Зараз активізується все, що любить робити Росія. Путін відповість нам за вибух Кримського моста ракетами і "шахідами", - додала Хомутовська. 

Вона, як і багато інших екстрасенсів, припускає, що завершення бойових дій на території нашої країни відбудеться навесні 2023 року. 

"У 2023 році закінчиться війна. Швидше за все, це буде навесні", - резюмувала Хомутовська . 

Нагадаємо, відомий таролог Хомутовська назвала терміни смерті Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: