Як утримати жінку-Лева / фото imenno.ru

Астрологи запевняють, що тільки справжній чоловік здатний приручити неприборкану, гарячу, пристрасну, волелюбну Левицю. І зараз ви зрозумієте чому.

Левиці з народження звикли до того, що завжди знаходяться в центрі уваги. Якщо ви хочете, щоб вона була поруч з вами, приділяйте їй якомога більше свого часу. Пам'ятайте, вона - пуп землі, і з цим нічого не поробиш.

Крім того, вони дуже романтичні і волелюбні. Ці жінки можуть віддати вам всю свою любов і ніжність, якщо будуть впевнені у взаємності. При цьому не варто зазіхати на їх свободу. Інакше ви ризикуєте опинитися в "чорному списку". Якщо ж вам все-таки вдасться прийняти той факт, що Левиці досить волелюбні, то вони з радістю візьмуть вас з собою на якусь вечірку.

Відео дня

У цих жінок багато позитивних якостей, але є і ще одна, з якою не всі чоловіки готові змиритися. І це скандальність. Так-так, це гарячі, вибухонебезпечні жінки, які ні перед чим не зупиняться. Вони з легкістю втрачають самовладання, якщо ви зачепили їх почуття. Єдиний спосіб хоч якось повернути її розташування - це лестощі, багато лестощів, і ще більше лестощів.

Читайте такожНа них чекають гроші і любов: Глоба назвав топ-3 щасливчика липня

Завдяки своїй такій натурі Левиці вважаються найкращими коханками, бо у них підвищено лібідо, самооцінка і вони завжди готові нагородити вас найкращим сексом, який тільки може статися у вашому житті. Ваше задоволення для них перш за все, бо жінки цього знака Зодіаку в черговий раз захочуть довести свою перевагу.

Якщо ви хочете отримати саме жінку-Левицю, тоді проявляйте до неї максимум уваги, дайте їй зрозуміти, що вона вам потрібна і що тільки вона в ваших думках і серці.

Вас також можуть зацікавити новини: