Астролог Яна Тимощук зробила розклад на картах Таро та визначила, які міста наразі перебувають у зоні ризику. За її словами, окупанти не хочуть залишати Бахмут і не тільки.

"У Бахмуті дії агресора будуть максимально руйнівними. Є наказ не відступати з цієї території до кінця. Місто може перетворитися на пустелю, там живого місця не залишиться", - сказала Тимощук в інтерв'ю УНІАН. 

Вона додала, що цієї весни Путін може застосувати хімічну або ядерну зброю. Тому, як продовжила Тимощук, може бути дуже багато смертей.

Відео дня

Також активні бойові дії триватимуть у багатостраждальних Мелітополі і Маріуполі. Небезпека є і для Києва.

"Окупанти здійснюватимуть провокації, можуть бути ракетні атаки. Але такого наступу, як 24 лютого 2022 року, ми вже не побачимо. В Україну може зайти додаткова допомога у вигляді якихось військ з боку інших держав. Це кардинально змінить перебіг подій. Тобто, якщо країни-партнери почнуть включатись, то у нас зміниться стратегія", - додала Тимощук.

Нагадаємо, астролог Яна Тимощук в інтерв'ю УНІАН розповіла, якою буде весна 2023 року для України, чому "гарячі" нині точки на фронті може чекати "обнуління", коли варто планувати контрнаступ на Крим та чи переможе Україна вже цього року.

Вас також можуть зацікавити новини: