Овнів чекає справжня радість / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 10 січня, навколо Водоліїв буде творитися бісівщина, містика і вороги будуть їх переслідувати. А ось Скорпіонам варто чекати на прибуток. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

На Овнів чекає справжня радість. Ви зможете щиро веселитися і будете на сьомому небі від щастя. Насолоджуйтесь і ігноруйте негатив.

Телець

Тельцям можна братися за нові справи. Не бійтеся будувати плани, знайдіть собі нове хобі або ж просто зробіть те, що давно відкладали.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам боротьбу зі страхами. Не бійтеся, сміливо дивіться небезпеки в обличчя. Сміливим нічого не загрожує.

Рак

10 січня на Раків чекають романтичні події. Віддавайтеся пристрасті, забудьте про всі справи і повністю присвятіть себе любові.

Лев

Левам випала карта, яка символізує нові вершини. Ви близькі до успіху, не звертайте з наміченого шляху.

Діва

У вівторок Дівам не можна довіряти навіть найближчим друзям. Слухайте тільки своє серце, воно не обдурить.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам битву. Вам доведеться боротися за своє щастя, за місце під сонцем і за всю свою долю. Знайдіть в собі сили і не здавайтеся.

Скорпіон

10 січня на Скорпіонів чекає грошовий дощ. Приємний бонус на роботі, щедрий подарунок від родича або просто щасливий збіг обставин - багатство буде переслідувати Скорпіонів.

Стрілець

Стрільцям краще зберігати пильність. Не варто ризикувати, відмовтеся від екстриму і суперечок з агресивними людьми.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам випробування на міцність. Вас будуть критикувати, намагатися образити або ж просто змушувати відмовитися від своїх принципів. Не піддавайтеся, вірте в себе.

Водолій

Справжня бісівщина буде переслідувати Водоліїв. Вам можуть наврочити злі язики. Не привертайте до себе багато уваги, відмовтеся від хвастощів.

Риби

Цього разу вам не потрібно ловити удачу за хвіст. Удача сама зловить риб. Насолоджуйтесь успіхом, вам пощастить у всьому.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали невдах тижня за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: