Карти Таро обіцяють Козерогам крок назад / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 9 лютого, Водоліям варто готуватися до сліз і смутку, а Тельцям можна чекати на щедрий подарунок. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни можуть втратити можливість керувати своїм життям, ви будете в шоці від того, що все йде не за планом. Однак нічого критичного, насправді, не відбудеться. Ввечері ви зрозумієте, що занадто переживали.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям щедрий подарунок від долі. Ви можете отримати дуже радісну новину, також вас можуть запросити в незабутню подорож.

Відео дня

Близнюки

9 лютого на Близнюків чекає хороший день. Ви будете в гармонії з собою і всіма оточуючими. Однак тарологи радять Близнюкам не байдикувати і зайнятися справами

Рак

На Раків чекає новий життєвий виток. Можете попрощатися зі штилем, вітер змін принесе багато нових подій.

Лев

Карти Таро пророкують Левам творчий день. Ви можете відкрити в собі нові вміння і реалізуватися в абсолютно новій для себе сфері.

Діва

Діви будуть занурені в побутові справи, проте в ході прибирання вам варто викинути не тільки сміття, але і все зайве зі своєї голови. Вам слід задуматися про нове життя.

Терези

9 лютого Терези отримають поштовх. Ви застоялися на одному місці і сильно гніваєтесь через це, а тепер зможете рухатися вперед.

Скорпіон

Скорпіонам можна готуватися до того, що на роботі їх перестануть помічати. Також ви ризикуєте стати невидимкою для своїх друзів. День ви проведете на самоті.

Стрілець

Стрільці отримають шанс поліпшити своє особисте життя. Не бійтеся підкидати дрова в полум'я любові, вас чекає багато пристрасті.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам крок назад. Вам варто повернутися в минуле і знайти ту помилку, яка не дає вам знайти гармонію.  

Водолій

Водоліям варто готуватися до болісної втрати. Ви можете позбутися друга або близької людини в колі сім'ї. Не обов'язково, що це буде смерть. Можливо, люди підуть з Вашого життя і просто з вами посваряться.

Риби

Рибам варто приділити час своїй другій половинці. Ви занадто часто віддаєтеся іншим справам, забуваючи про найважливіше - своїй родині.

Раніше астрологи розповіли, що тотальна катастрофа і провал по всіх фронтах чекає на деякі знаки Зодіаку вже цієї весни.

Вас також можуть зацікавити новини: