Гороскоп на лютий 2023 від Ірини Звягіної / фото depositphotos.com

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий. Розповідаємо, що на вас чекає найближчим часом. 

Овен

У цьому місяці можуть бути активні контакти з друзями, спілкування, напружені взаємини. 

"У районі повні Венера створює напружений аспект до Марса - можливий конфлікт з коханими або помилки в документації. Слідкуйте за імпульсивністю", - пояснила астролог. 

Відео дня

Телець

Для Тельців другий місяць року - не дуже приємний. В цей час вони відчувають себе незатишно, неспокійно, схвильовано. Можуть навалитися побутові проблеми. 

"Виникають несподівані ситуації, до яких Тельцям важко адаптуватися. Особливо 4-5 і 12-13. З переходом Сонця в Риби з 19 лютого Тельці відчують перші весняні ноти природи і підвищений інтерес до їхньої персони", - додала Ірина Звягіна. 

Близнюки

Протягом цього місяця Близнюки можуть відчувати роздратованість на тлі тривалих проблем, які неможливо вирішити. Як каже астролог, майбутню енергію Марса можна використовувати конструктивно: наприклад, подорожувати, проявляти інтерес до розширення професійних навичок.

Рак

У цьому місяці у Раків з'являться шанси поліпшити своє фінансове становище. Зірки радять прислухатися до своєї інтуїції і не лізти на рожен. 

Лев

Левам світять екзотичні поїздки, різні любовні пригоди, приємне дозвілля і абсолютно ніяких турбот. Однак астролог каже, що в цьому місяці можуть бути кроки в плані розриву стосунків. 

Діва

Сонце проходить типову для Дів зону роботи і служіння. З'єднання сонця з Сатурном в районі 16-17 лютого може спровокувати погіршення самопочуття, занепад сил.

Терези

У лютому на Терезів чекає приємний період достатку і радості. Може бути службовий роман або доленосна зустріч. 

Скорпіон

У них у другому місяці року будуть несподіванки, вирішення квартирних питань, суєта. Стосунки з партнером будуть радувати і надихати.

Стрілець

Протягом цього місяця будуть тісні контакти з родичами, багато корисної інформації та робочих поїздок. В кінці місяця Стрільців накриє хвиля любові і творчості. 

Козеріг

До 12 лютого присутність Меркурія в Козерозі може свідчити про можливості угод, а перехід цієї планети в Водолія вказує на отримання дивідендів, фінансової активності. 

Водолій 

У лютому у Водоліїв буде Венера в Рибах, що вказує на подарунки і надходження валюти. Деякі люди зможуть реалізувати себе творчо, домігшись певних висот. 

Риби

Риби будуть відчувати, ніби у них зв'язані руки. Вони не зможуть реалізувати свої потреби, не зможуть закінчити якісь справи. Можливо, у них будуть проблеми зі здоров'ям. 

Нагадаємо, топ прогнозів найвідоміших астрологів про те, коли закінчиться війна в Україні

Вас також можуть зацікавити новини: