Ілюстрація REUTERS

Астрологічний прогноз попереджає про те, що Місяць впливає на зодіакальних представників, викликаючи у них потяг до спонтанності. Також пробуджуються сильні почуття, і буде складно контролювати емоції.

Гороскоп розповість, як Молодик 22 травня вплине на знаки Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Нова місячна фаза окрилить Овна і змусить його повірити в безкарність будь-якого вчинку. Тому навіть найбільш безневинні зодіакальні представники сьогодні без докорів сумління здатні обдурити. Причому вас налякає така поведінка, тому контролюйте себе.

Відео дня

Читайте такожМолодик 22 травня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуТелець

Місяць наповнює серце Тільця величезною любов'ю і прагненням поводитися серйозно. Ви природжений сім'янин, тому виникне сильне бажання створити міцні відносини. Головне, щоб ви не посварилися з другою половинкою, інакше виникне бажання розлучитися і зустріти іншої людини. Але це лише вплив Місяця, яка вносить хаос в емоції.

Близнюки

Молодик 22 травня – ідеальний період для того, щоб знак зодіаку Близнюки розпрощався зі всім непотрібним. Це зайвий мотлох, безглузді проекти, збиткові завдання, а також відносини з токсичними особистостями. При цьому будьте ввічливі і безкомпромісні.

Рак

Для Раку нова місячна фаза стане другою можливістю спробувати пробитися там, де вам вже відмовили. Гороскоп закликає йти за бажаннями і зробити другу спробу просунутися вперед. Сьогодні у вас більше шансів, ніж в попередній раз.

Лев

Це ідеальний час для прийняття серйозних рішень. Лев чітко чує внутрішній голос і визначає приховані бажання. Тому можете визнаватися в любові, звільнятися, змінювати сферу діяльності або переходити на нове місце роботи і створювати щось своє.

Діва

Знаку зодіаку Діва Молодик 22 травня принесе тільки негативні емоції. Річ у тому, що вас сильно дратують навколишні люди, які здаються занадто повільними і відволікаючими. Але намагайтеся додержуватися або проведіть день на самоті.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекають невдачі та труднощі у перший місяць літаТерези

Щоб цей місячний день пройшов сприятливо, Терезам потрібно довіритися спонтанності. По суті, Всесвіт бажає вам лише найкращого. Довіртеся їй, пливіть за течією і тоді вона вас буквально за ручку виведе в краще майбутнє.

Скорпіон

Це унікальний день для Скорпіона, який зануриться у стреси. Суть полягає в тому, що Всесвіт змусить вас зіткнутися з найбільшим страхом. Але астрологічний прогноз каже, що у вас вистачить мужності, щоб назавжди розправитися з фобією.

Стрілець

З самого ранку Стрільцеві хочеться розважатися, але гороскоп на Молодика закликає вас взятися за голову і зайнятися розв'язанням питань. Якщо зможете подолати лінь, то візьме участь у прибутковому проекті і збільшите доходи.

Козеріг

Козеріг відчуває гостру потребу лідирувати і командувати. У вас вийде проявити це в роботі, якщо станете на чолі команди та нового проекту. Але стримуйте себе і не доходить до деспотизму, інакше наживете ворогів.

Водолій

Знаку зодіаку Водолій сподобається Молодик 22 травня, тому що Всесвіт готує доленосне знайомство. Це може бути новий діловий партнер і покровитель або ж романтична симпатія з потенціалом на серйозні відносини.

Риби

Риби можуть вважати себе улюбленцями долі, тому що сьогодні всі обставини підлаштовуються під ваші потреби і дозволяють активно просуватися до мети. Вам навіть не доведеться намагатися, адже Місяць піднесе бажане на блюдечку.