Жіночі імена зі складною долею / ru.depositphotos.com

Долі деяких людей не позаздриш. Це може бути пов'язано з проклятими іменами, якими не можна називати дівчаток.

Раніше УНІАН назвав 5 жіночих імен, які приносять нещастя, а сьогодні ви дізнаєтеся жіночі імена з поганою долею.

Антоніна

Люди часто використовують дівчаток на ім'я Антоніна в своїх корисливих цілях, адже вони дуже добрі і відкриті. Навколишні часто перекладають на них свою відповідальність. Все своє життя ці дами відчувають себе обдуреними і кинутими напризволяще. У них мало друзів, тому навіть особливо ні з ким поділитися своїми проблемами.

Відео дня

Кіра

Кіра - це прокляте жіноче ім'я, бо ці дівчатка з самого дитинства ростуть з чоловічим характером. Вони і коня на скаку зупинити можуть, і зробити ремонт в будинку. Вони дуже буйні і норовливі, що не дає їм налагодити контакт з людьми своєї статі. Тому подружок у них немає, а чоловіки їх бояться.

Віра

Всесвіт часто підкидає Вірам багато випробувань. Здається, що протягом усього життя вони борються за своє місце під сонцем. Вони часто відчувають біль від розчарувань в особистому житті, від втрати близьких людей. Також вони регулярно потрапляють в неприємні ситуації і навіть дорожньо-транспортні пригоди.

Надія

Саме ім'я Надія говорить про долю його власниці. Люди часто покладають надії на цих дівчат, чогось вимагають від них. У зв'язку з цим Віри змушені постійно щось доводити і догоджати іншим. На першому місці в їхньому житті інші люди, а не вони самі. Таким чином вони проживають чуже життя, а не своє.

Тамара

У Тамар дуже багато проблем в особистому житті. Партнери часто зраджують цим дамам, завдаючи їм неймовірний біль. Довгий час Тамари можуть терпіти таке ставлення до себе, але потім впадають в глибоку депресію. Крім того, в майбутньому вони будуть душити свого партнера любов'ю і увагою. При цьому самі вони рідко це отримують.

Нагадаємо, як вибрати колір помади за знаком Зодіаку, щоб подобатися чоловікам.

Вас також можуть зацікавити новини: