Тема сумісності та перспектив взаємовідносин є однією з найбільш затребуваних / ua.depositphotos.com

Тема сумісності та перспектив взаємовідносин є однією з найбільш затребуваних. Жінок завжди привертає питання про те, які жінки привертають просунутого і заможного чоловіка, як привернути до себе ідеального чоловіка.

Знаючи вплив планет на особливості особистості і характеру потенційного партнера або кожного з учасників взаємовідносин, можна уникнути багатьох неприємностей і зробити особистий зв'язок ще міцніше, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Овен – чоловік, імпульсивний, самостійний, активний, яскраво виявляє себе і впевнений у своїх силах, воліє дисциплінованих жінок, які вміють обмежувати себе. Тактовна жінка, врівноважена і спокійна, допомагає чоловікові – Овну посилити свої кращі якості та делікатно підказує як усунути свої недоліки.

Відео дня

Читайте такожПовня 5 червня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуТелець

Телець – чоловік, впевнений у собі, відчуває землю під ногами, здатний оформляти, надавати впевненість, надійність і стійкість, звертає увагу на фатальних жінок, здатних провести його через трансформацію життя. У цих жінок він вчиться проникати в глибокі емоційні шари, перетворювати енергії, пропускати їх крізь себе.

Близнюки

Близнюки – чоловік, який прагне до пізнання, різноманіття зв'язків, що передає інформацію в навколишньому світі, буде радий спілкуванню з жінкою, яка навчить його синтезувати знання, виходити за рамки звичайного кола, враховувати минулий досвід і розширювати свій кругозір. Чоловіка, народженого під знаком Близнюків, приверне жінка, яка має талант вчителя або філософа.

Рак

Рак – чоловік, орієнтований на емоційні зв'язки, що має потребу «глибинних» почуттів, що сприймає і зберігає енергію навколишнього світу, шукає жінку, яка навчить його контролювати свої почуття і відпускати - «розтискати клішні». Ідеальна партнерка для чоловіка – Рака та, яка визначили свою основну мету, способи і засоби її досягнення.

Лев

Лев – чоловік, що випромінює енергію навколо себе, творить і дає світло і щастя, безумовно, гідний бути в центрі, радувати всіх і заряджати життєлюбством, потребує неординарної жінки, яка усвідомлено застосовує і втілює в реальність всі незвичайне і прогресивне. Якщо чоловік – Лев забуває про власні бажання поряд з нею, значить, вони один одного знайшли.

Діва

Діва – чоловік, який працює з фізичним планом, схильний до порядку, розбору і аналізу деталей навколишнього світу, відчуває потребу у взаєминах з жінкою, яка знайде способи розвинути її уяву, допоможе розвинути почуття краси. Поруч з нею, Діва – чоловік розвине свою інтуїцію і проявить її в реальності.

Терези

Читайте такожЧервень принесе щастя чотирьом знакам Зодіаку - астрологТерези – чоловік, шукає і, завдяки жінці, знаходить способи досягнення гармонії і збереження рівноваги з навколишнім світом. Потреба в імпульсі ззовні, змушує його шукати різку, яскраву, ініціативну жінку, яка допомагає усунути нерішучість, коливання, нестійкість у соціальній сфері.

Скорпіон

Скорпіон – чоловік, для якого почуття краси і гармонії, спокійне і природне бажання зберегти стійкий стан рівноваги в собі і в навколишньому світі у вигляді матеріальної форми, є основою, прагне до взаємин з жінками, здатними накопичувати і глибоко сприймати реальний, фізичний світ.

Стрілець

Стрілець – чоловік, який поширює світло та енергію на всіх, здатний перейти на новий рівень і розширити свій кругозір, завдяки високо духовній жінці. Вона допоможе в методиках і теоріях, які сприяють цілісному сприйняттю дійсності, підтримуючи у чоловіка прагнення до краси і перспективам.

Козеріг

Козеріг – чоловік, сміливий і впевнений у собі, не проти стати на місце партнерки і показати, що він розуміє її і готовий допомогти. В турботі проявляється його любов, якщо жінка це зрозумієте, вони будуть щасливі. Важливо, щоб жінка попалася відчуває, ніжна, здатна розчинити лід у серці чоловіка – Козерога.

Водолій

Водолій – чоловік, вільний та незалежний, разом з думаючою, яскравою жінкою, здатний подолати всі перешкоди і внести в навколишній світ щось нове. Його жінка повинна вміти правильно виставити оцінку що відбувається, поширювати позитив і сміливо рухатися в невідомі напрямки.

Риби

Чоловік – Риби має розвинену уяву, як правило, прагне до духовного розвитку, здатний оформити почуття краси в реальних речах. Жінка, яка бажає завоювати такого чоловіка, повинна упорядковувати, визначати реальну, практичну складову кожної деталі цього світу. Чоловік – Риби поруч з такою жінкою, почуває себе впевнено і знаходить підтвердження своїх снів і здогадам