Ілюстрація REUTERS

Період затемнень дуже небезпечний для представників всіх знаків Зодіаку. Затемнення літа 2020 року настільки потужні, що залишать негативний слід до осені, але поради астролога Василини Володіної допоможуть вам подолати проблеми з найменшими втратами.

Рекомендації астролога торкнуться не грошей та інших матеріальних цінностей, а внутрішнього світу Знаків Зодіаку. Крім літніх затемнень 5, 21 червня і 5 липня було ще одне зимове і будуть ще два — одне 30 листопада, а інше 14 грудня, пише slovofraza.

Овен

У час, що залишився 2020 року Овнам слід зайнятися питаннями домашнього затишку. Всі свою увагу важливо спрямовувати в русло любові і взаємин з близькими. Дуже важливо не віддалятися від родичів, другої половинки і батьків. Це прекрасний час для зміни обстановки в рідних стінах.

Відео дня

Читайте такожВ липні у чотирьох знаків Зодіаку настане переломний момент в житті - астрологиТелець

Тельцям Василина Володіна рекомендує перервати всі токсичні відносини, оскільки через затемнення вони можуть посилити свій негативний вплив. Також корисно буде попросити вибачення у близьких за свої проступки і дарувати їм прощення, якщо вони були в чомусь не праві.

Близнюки

Близнюкам варто почати більш ретельно планувати бюджет, а також навчитися більш ефективно розподіляти робочий час. Затемнення можуть внести негативні корективи в робочі плани, тому потрібно діяти виходячи з досвіду, а не тільки інтуїції.

Рак

Затемнення 2020 року мають дуже круто змінити життя Раків. Щоб їх життя змінилася в кращу сторону, астролог радить побільше займатися саморозвитком. Також корисно прислухатися до порад близьких людей. Вони допоможуть обійти перепони на шляху, поки тривають коридори затемнень.

Лев

У 2020 році затемнення сильно змінять життя Львова, але більшість змін будуть прихованими. Змінити все на краще допоможе позитивне і оптимістичне ставлення до життя. Потрібно рухатися вперед, але через затемнення краще робити це обережно і поетапно.

Діва

Затемнення 2020 року можуть змусити Дів зупинитися на півдорозі. Настав час збільшити свою продуктивність в справах і в роботі, в любові і в інших сферах. Якщо не розвиватися, затемнення змусять Дів зустріти на шляху масу проблем і не отримати в результаті ніякого результату.

Терези

Затемнення можуть затуманити розум Ваг, що ускладнить пошуки нових шляхів. Зараз те саме час, коли необхідно очистити свідомість від страхів і невпевненості, але зробити це завадять літні затемнення та їх наслідки. Астролог радить Терезам частіше звертатися за допомогою до інтуїції.

Читайте такожГороскоп на 16 липня: що приготували зірки різним знакам ЗодіакуСкорпіон

У Скорпіонів настає час, коли необхідно розібратися зі своїми сильними і слабкими сторонами. Затемнення завадять об'єктивно глянути на себе з боку і визначити, в якому напрямку рухатися далі. У цьому плані допоможуть поради близьких людей.

Стрілець

У 2020 році через коридор затемнень будь-які негативні думки можуть приносити багато проблем. Василина Володіна радить Стрільцям шукати шляхи вирішення виниклих навколо проблем, а також перестати жаліти себе і займатися самоаналізом.

Козеріг

Затемнення негативно вплинули і будуть продовжувати впливати на вміння Козерогів знаходити компроміси. Настав час задуматися про своїх думках і про те, які рішення допоможуть зберегти баланс у спілкуванні з оточуючими.

Водолій

Літні затемнення зроблять Водоліїв більш безпечними, а осінній і зимовий підтримають це починання. Це призведе до того, що люди цього Знака можуть повернутися до старих звичок. Настав час взяти себе в руки і не замислитися про здоров'я і майбутньому.

Риби

Щоб затемнення 2020 року не впливали на Риб надто негативно, їм потрібно взяти відповідальність на себе. Може здатися, що ситуація виходить з-під контролю і не піддається коригуванню, але це не так. Потрібно вірити в себе і прагнути до нового.