Козероги, Раки та Риби губляться у незнайомій ситуації, поділилася астролог / ілюстративне фото flickr.com/lisbokt

У незнайомих ситуаціях три з 12 знаків Зодіаку – Риби, Рак та Козеріг, губляться.

Риб напружує те, що потрібно говорити з незнайомцями, пише tsn.ua, посилаючись на відомості астролога Людмили Булгакової.

За її словами, Риби можуть надовго затриматися біля нового знайомого, якщо намацають якусь спільну тему.

Відео дня

Експерт додала, що Раки вважають найкращим місцем свій дім, тому часто необхідність покинути його стає для представників цього знаку стресом.

"…Якщо ж говорити про багатолюдну вечірку або будь-який інший масовий захід, де все незрозуміло і незнайомо, то тут вони можуть відчувати справжній жах – не дивно, що для них головне – дочекатися часу, коли можна буде втекти додому", – додала Булгакова.

Астролог зазначила, що Козероги почуваються не дуже добре у незнайомих ситуаціях, оскільки вони не дуже гнучкі у стосунках, не відразу вписуються у нові ситуації та відчувають себе "стороннім тілом".

"…Це не стосується випадків, коли вони потрапляють у давно відоме їм місце, в компанію людей, з якими їм доводилося спілкуватися раніше – тут представники цього стриманого знака можуть веселитися нарівні з усіма…", – поділилася експерт.

Раніше астролог Влад Росс зробив прогноз щодо можливого вторгнення Росії в Україну. Експерт попередив, що агресія РФ можлива 8 березня (відзначається Міжнародний жіночий день), оскільки російський президент Володимир Путін дуже любить жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: