З'явився любовний гороскоп на червень 2020 року / osoblyva.com

З'явився любовний гороскоп на червень 2020 року.

Про це пише slovofraza.

Овен

Перша половина червня вимагає від вас делікатного підходу, а не натиску — і це стосується не тільки любовної сфери. Прийміть той факт, що ви зараз не в змозі контролювати все, що вам хотілося б, і наберіться терпіння. Сонячне затемнення 21 червня запалить у ваших відносинах нову іскру. Це буде саме те, чого ви так чекали. В кінці червня ви відчуєте прилив сил, який дозволить вам розібратися з усіма накопиченими питаннями.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 2 червня: що чекає на Тельців, Дів, Скорпіонів та інші знаки ЗодіакуТелець

До 25 червня, поки ваша керівна планета Венера перебуває у ретрограді, ви можете відчувати себе незатишно — особливо у відносинах. Не дивуйтеся перепадам настрою — своїм і свого партнера. Кожному з вас просто потрібен час, щоб розібратися в собі і проаналізувати поточний стан справ, до кінця місяця все повернеться на круги своя. Якщо ви не перебуваєте у трудових відносинах, непорозуміння може виникнути у спілкуванні з друзями і близькими, можливо, про себе нагадає ваш колишній. Не приймайте все, що відбувається близько до серця і намагайтеся ділитися з оточуючими позитивним настроєм. Він зараз особливо важливий.

Близнюки

Аж до 25 червня ретроградна Венера буде знаходитися у вашому знаку, і це може відбитися на вашому сприйнятті оточуючих, ставлення до певних людей, в тому числі дуже близьким, може докорінно змінитися. Будьте готові переглянути свої ідеали — ви жадаєте нових емоцій та натхнення. Зараз вам потрібно більше особистого простору, і місячне затемнення 5 червня може стати переломним моментом. Ймовірно, ви зможете, нарешті, визначити для себе, чого ви хочете в житті і у відносинах. Сонячне затемнення 21 червня стане початком нового етапу — можливо, ви вирішите на час відсунути відносини на другий план і сконцентруватися на роботі.

Рак

Як водяний знак ви успішніше за інших здатні залишатися на плаву в період хаосу і невизначеності, що панують навколо. Це називається вмінням плисти за течією — і це вміння абсолютно необхідно вам в червні. Ваша схильність до ностальгії і ваш душевний спокій можуть зіткнутися з необхідністю приділяти увагу питанням, які актуальні тут і зараз. Це стосується і відносин. Майбутнє дуже розпливчасто, 17 червня Меркурій вступає в ретроградний період у вашому знаку — вам важливо діяти обережно і не поспішати з висновками, в тому числі що стосуються особистого життя. Сонячне затемнення 21 червня у вашому знаку обіцяє вас підбадьорити, і тоді ви зможете відчути інтуїтивно, як перетворити ваше життя і її любовну сферу.

Лев

Читайте такожПовня у червні: астрологи розповіли, що вона принесе різним знакам ЗодіакуВ червні від вас вимагається вміння балансувати між скептичною констатацією фактів і бажанням дивитися на світ крізь рожеві окуляри. Намагайтеся не впадати ні в одну з цих крайнощів. Вам важливо залишатися пильними, але при цьому не втрачати позитивного настрою — так ви зможете зберегти відносини з коханою людиною або зароджується роман з багатообіцяючим шанувальником. У червні важливо почати викидати з життя, що не дає вам рухатися вперед, — позбавляйтеся від будь-якого баласту і будьте впевнені в тому, що ви рухаєтеся в правильному напрямку.

Діва

Не переживайте, якщо в першій половині червня все буде здаватися занадто заплутаним. Вже 13 числа, коли Марс та Нептун об'єднаються у знаку Риб, ви відчуєте полегшення — багато питань проясняться самі собою. Внести напруження у ваші стосунки і спілкування з близькими людьми спробує Меркурій, який 17 червня входить в ретроградний період, однак сонячне затемнення 21 числа дасть вам можливість налагодити відносини, і вже в кінці червня є всі шанси відчути абсолютну любов і щастя.

Терези 

Червень, у якому відбудеться одразу два затемнення, обов'язково внесе новизну у ваше особисте життя. А це означає, що вам доведеться підлаштовуватися під нові реалії. 21 червня — ваш день Х, в цей день ви зможете змінити своє життя і зрозуміти, чого ви хочете від неї і від своїх відносин. Зверніть увагу і на те, що Марс (планета, заохочує активну діяльність) буде перебувати в знаку Овна з 28 червня і до початку 2021 року — і це відмінний час для того, щоб втілювати свої плани в життя.

Скорпіон

Ретельно оберігати звичний розпорядок і водночас бути відкритим для змін нелегко, але абсолютно необхідно в червні, коли низка затемнень обіцяє несподівані повороти, у тому числі в особистому житті. Ви готові багато віддати заради відносин — але чи правильно ви оцінюєте себе і об'єктивно чи розраховуєте свої емоційні ресурси? Переконайтеся, що ви робите саме так, як диктує серце. Червень — це час, який готовий забезпечити вас позитивною енергією, щоб ви побудували стосунки, про які мрієте.

Стрілець

Як ви насправді відчуваєте у відносинах? До чого вони ведуть? Що ви від них отримуєте? Червень — час почати ставити подібні питання і шукати на них відповіді. Багато Стрільці у червні можуть перебувати на хвилі ентузіазму і насолоджуватися відносинами, але якщо ви відчуваєте, що не дуже в захваті від всього, що відбувається у вашому особистому житті, і, зокрема, страждаєте від відсутності прихильності з боку вашого партнера, то постарайтеся тверезо оцінити ситуацію і зрозуміти, куди рухатися далі.

Козеріг

Затемнень, що очікуються в червні, підвищать емоційну температуру у відносинах. Особливо це буде відчуватися з 21 червня, коли відносини будуть потребувати потужного енергетичного підживлення. Можливо, ви або ваш партнер захочете поставити відносинам новий вектор — до чергового затемнення, яке відбудеться вже в наступному місяці, 5 липня, ви будете розуміти, чи подобається вам новий порядок речей чи ні. Між тим, з 17 червня Меркурій набуде ретроградну фазу, і у Козерогів, як вільних, так і тих, які складаються в парі, може виникнути напруженість у спілкуванні з людьми. Проте вже в кінці місяця все почне налагоджуватися.

Водолій

Готуйтеся — червень буде місяцем суперечливої енергії і американських гірок у відносинах, тому ви повинні бути готові адаптуватися до мінливих реалій і легше до всього ставитися. Теперішнє і майбутнє можуть здаватися досить туманними, так що часто вам доведеться діяти інстинктивно. Просто прислухайтесь до голосу серця. Вже з 21 червня можна буде зосередитися на тому, як зробити своє особисте життя набагато краще і яскравіше.

Риби

У червні очікується одразу два затемнення, при цьому у вашому знаку буде знаходитися Марс, заохочує активну діяльність. Все це означає, що місяць буде особливо енергійним. Ви можете виявитися напередодні ключових подій, які здатні кардинально змінити особисте життя. Ви будете відчувати гостре бажання змін, але доведеться зменшити запал і набратися терпіння. Ваша здатність тривалий час зберігати мотивацію дозволить вам досягти того, чого ви так сильно хочете. Чим щире ви будете в це вірити, тим більше шансів, що сонячне затемнення 21 червня забезпечить вас всіма необхідними ресурсами, щоб задумане спрацювало.