Значення імені Дар’я / фото pixabay.com

Дарія, або Дар’я – ім’я дзвінке, життєрадісне й дуже красиве. Нині доволі часто можна зустріти названих так дівчат.

Дар’я: значення й походження імені

Ім’я Дарія має древньоперсидське походження. Зокрема, це жіночий варіант чоловічого древньоперсидського імені Дарій. Тому ім'я Дар’я трактують як "та, що володіє добром", "багата", іноді перекладають як "переможниця".

Читайте такожЗначення імені Аліна: характер, доля, сумісність з іншими іменамиЙмовірно також, що друга частина імені також вказувала на моральні якості власника, в такому разі ім'я Дар’я може означати "добра", "позитивна", "хороша".

Відео дня

Найчастіше власниць цього імені у скороченій формі називають Дашею. Є також й інші зменшувально-пестливі варіації імені: Дашка, Дашуля, Дашуня, Дар’юшка.

Англійською мовою це ім'я пишеться як Daria.

Дарія у дитинстві

У дитячі роки Даша зазвичай активна дівчинка. Вона непосидюча і дуже полюбляє рухливі, активні ігри. Дарії подобається товариство інших дітей, вона із задоволенням ходить у садок та школу. Ця дівчинка обожнює командувати іншими дітьми, сама вибирає гри для дітвори, любить виконувати в іграх роль судді. Може впевнено поставити кривдника на місце.

Дівчинка має смак і фантазію, вона приваблива й цікава у спілкуванні. Всі без винятку називають Дашу яскравою особистістю, дівчинкою з вогником усередині.

Ім’я Дар’я - характер та доля / фото pinterest

Характерними її рисами також є такі, як доброта, щирість, довірливість, добродушність, бажання допомагати всім навколо, допитливість, активність, образливість, примхливість. Щоправда, є і один величезний мінус – надмірне бажання бути першою у всьому без винятку.

У школі непосидючість може дати про себе знати. Ті предмети, де потрібно докладати великих вольових зусиль для навчання, їй будуть за тягар.

Дарія: характер та доля

Дашу можна охарактеризувати словом "швидка". Вона активна по життю, легко приймає рішення і не любить тривалих роздумів. Також ця жінка буває різка у висловлюваннях – це як ще одна риса її "швидкості".

Читайте такожБачать людей наскрізь: астрологи назвали найбільш проникливі знаки ЗодіакуХарактерними рисами Даші є оптимізм, товариськість та імпульсивність.

Дар’я тямуща, мобільна, її приваблює робота з людьми. Вона не любить перебувати в ранзі підлеглого і прагне до незалежності на роботі. Свої обов’язки власниця цього імені виконує добре, хоча роботу свою любить украй рідко. Дарія дуже переживає якщо їй роблять зауваження. Критикою її можна лише збити з пантелику, тому таким чином Дашу краще не мотивувати.

Жінка, що має таке ім’я, дуже прив'язана до своїх друзів. Дар’я намагається створити компанію людей, які люблять відпочивати й менше думати. Невимушені веселощі та сміх – характерна риса її товариства.

Дар’я у коханні та шлюбі

Даша чуттєва, повільна жінка. Вона чарівна й харизматична. У стосунках з чоловіками ця жінка непередбачувана та спонтанна.

Кохання для Даші має особливе значення, без нього дівчина в'яне. Даша любить флірт без зобов'язань, чим нерідко налаштовує чоловіків проти себе. Вона не женеться за рожевою мрією про принца на білому коні. Ця жінка вважає, що людські якості повинні завжди грати найважливішу роль при виборі другої половинки.

Сумісність імені Дар’я з іншими іменами / фото ua.depositphotos.com

Сім'я для Дар'ї – важлива складова життя, проте вона з цим не поспішає. Вона м'яко й ненав'язливо проявляє свої якості лідера у родині. Ця жінка ніби оберігає незалежність кожного, але водночас оточує всіх членів родини своєю любов'ю і турботою.

Сумісність Дар’ї з чоловічими іменами

Читайте такожЗначення імені Святослав: характер, доля, сумісність з іншими іменамиНайкраща сумісність у коханні у Даші з такими чоловічими іменами як Альфред, Андрій, Арнольд, Артем, Олександр, Борис, Валерій, Гліб, Гордій, Дмитро, Єгор, Лев, Леонід, Макар, Микита, Микола, Остап, Ростислав, Тарас.

Міцний шлюб у цих жінок, за словами астрологів, буде з такими чоловіками, як Арнольд, Артем, Борис, Валерій, Гаррі, Гліб, Гордій, Дмитро, Євген, Єгор, Кирило, Лев, Леонід, Макар, Микола, Роберт, Ростислав.

І в жодному разі не варто Даші зв'язуватися з Антоном, Володимиром, Владиславом, Георгієм, Денисом, Іваном, Олегом, Філіпом, Ярославом, Яном, Георгієм та Альбертом – сумісності тут зовсім немає.

Іменини Дар’ї

Свій день ангела Дарія святкує 14 березня, 1 квітня, 4 квітня, 17 серпня, 18 серпня.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: