Друга половина липня – ідеальний період для Стрільця, що шукає другу половинку / passion.ru

Літо створено для того, щоб зближувати людей і дарувати їм любов. Тому зодіакальні представники можуть розраховувати на нові знайомства.

Гороскоп від Василиси Володіної із задоволенням розповість, які знаки Зодіаку у другій половині липня поринуть в романтичну пригоду, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожВідомий астролог пообіцяв казковий успіх у липні чотирьом знакам ЗодіакуНастав час Овну відволіктися від роботи і професійних устремлінь, бо Купідон у другій половині липня настроїть вас на романтичний лад. У представника зодіаку виникне гостра потреба зустріти другу половинку, тому ви цілеспрямовано почнете рухатися саме в цьому напрямку. Овен не збирається чекати, коли любов сама постукає у двері. Тому ви будете активно відвідувати вечірки, ділові зустрічі і прислухатися до серця. B один з днів радар спрацює, і ви зустрінете симпатію. Можливо, ці відносини не триватимуть усе життя, але в конкретний період ви потребуєте в романтичній розрядці.

Відео дня

Лев

Не доводиться дивуватися тому факту, що знак зодіаку Лев проведе липень в романтичному настрої. B кінці кінців, саме літо ідеально підходить для любові, адже це теплі короткі ночі, яскраві світанки і бажання розслабитися в приємній компанії. У Лева не виникає з цим проблем, тому що навколо вас завжди повно захоплених шанувальників. У другому літньому місяці астрологічний прогноз радить Леву зупинити вибір на самому гідному обранця. Вибирайте просто того, з ким відчуваєте себе максимально комфортно і впевнено в собі. Ці відносини дозволять вам набратися сил, розслабитися і отримати величезне задоволення. Про щось серйозне мови не йде, але обидва партнери отримають те, чого потребують.

Читайте такожГороскоп на 15 липня: що чекає сьогодні на Овнів, Раків, Водоліїв та інші знаки ЗодіакуСтрілець

Друга половина липня – ідеальний період для Стрільця, що шукає другу половинку. Ви розквітаєте влітку, стаєте максимально привабливим і легко своєму розпорядженні до себе. Зодіакальний представник охоче занурюється в хвилю флірту, без проблем робить перший крок і захоплює цікавими бесідами. Вам хочеться простоти і відпочинку. Але гороскоп говорить, що саме в липні судилося статися чогось більшого! Так, у Стрільця є всі шанси зустріти приголомшливу людину і серйозно закохатися. Ви завжди цього боїтеся, бо не хочете розставатися зі свободою. Але нові відносини стануть чимось більшим, ніж проста пригода. Вони окрилять і дадуть стимул до саморозвитку.

Козеріг

Для знака зодіаку Козеріг закоханість і навіть флірт вважаються великою рідкістю, а часом навіть чимось зайвим. Перед нами кар'єрист, який більшу частину часу відводить на досягнення в роботі, через що особисте життя не страждає... Його просто немає. Але друга половина липня прагне виправити цю несправедливість і занурити вас в океан любові. Зовсім випадково Козерогові пощастить заговорити з цікавим співрозмовником. Вже з перших слів ви проникнетеся симпатією і самі запропонуєте продовжити бесіду. Поступово Козеріг усвідомлює, що закохався у нового знайомого. Астропрогноз радий, що ви знайдете в собі сили зізнатися у почуттях і розвивати ці стосунки.