Хеловін святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада / фото pixabay.com

Сьогодні в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, в переддень Дня всіх святих, відзначається Хеловін. В Україні це свято з кожним роком набуває все більшої популярності, зокрема, через яскраві традиції.

Листівка на хеловін англійською

Традиції Хеловіна

31 жовтня кожен почне готуватися до вечора: вибирати костюми, прикрашати будинок, купувати цукерки і робити страхітливий грим. У цей день заведено веселитися і ходити до сусідів за цукерками і грошима з фразою «Гаманець або життя».

Читайте такожХеловін-2019: історія свята і традиції в Україні

Головним символом свята є "Світильник Джека". Гарбуз очищається від нутрощів і вирізаються очі і зловісна посмішка. Всередину гарбуза поміщають запалену свічку. Спочатку замість гарбуза використовувалася бруква або ріпа. Згідно з оповідями, гарбуз зі свічкою, поставленою поруч з будинком на Хеловін, відганяє від нього злих духів.

Тематичний костюм – є головною традицією Хеловіна. Заведено надягати темні костюми, – відьми, медсестри, тролі, гноми, вампіри, а на обличчя наносять страхітливий грим, як правило, з патьоками крові. Саме в цих костюмах прийнято ходити по сусідах, вимагаючи солодощі.

Це свято не обходиться і без частувань. Як правило, це шведський стіл з різного роду тематичними стравами у формі символів свята. Головними продуктами є яблука і гарбуз, а також мед кукурудза, цукерки і хліб.

Хеловін 2019: відео

Привітання з Хеловіном

Найбільш традиційним варіантом є, безумовно, побажання щасливого Хеловіна англійською: "Happy Halloween". Для більш просунутих лінгвістів відмінно підійде таке привітання на Хеловін англійською: "Hope your Halloween is just crawling with happiness, because a person as you deserves it!" (у перекладі це означає: "Сподіваюся, що твій Хеловін буде буквально "кишіти" щастям, адже така людина, як ти, цього заслуговує!").

Читайте такожХеловін-2019: де і як відсвяткувати День всіх святих

***

З Хеловіном. Бажаю веселого і захоплюючого життя без страхів, втрат, прикрощів та негараздів. Нехай чорний кіт ніколи не перебігає тобі жодної дороги, нехай кожен день твого життя сплітаються в одну велику і міцну павутину щастя.

***

Сьогодні ніч у нас така:

Всьому гарбуз є голова!

І в цю ніч ти не один,

З тобою свято – Хеловін!

Хай дім ваш ангел береже,

А зло не перейде до порога,

Спокій й мир у родині живе,

І не торкнеться вас тривога!

***

Коли сутінки згущуються , коли вітер у гілках дерев схожий на тихий сміх, коли сходить місяць і дуже хочеться включити світло - приходить Хеловін! Зі святом тебе! Нехай ця ніч принесе тобі багато сміху і гарних пригод!

***

Сьогодні, на тридцять перше жовтневе число,

В твоє житло увірветься зле Зло!

Не бійся, не лякайся, не кричи й не страждай,

Шампанським й цукерками ти гостя пригощай.

Коли воно, наситившись, погасить свічки,

Ти йому тихенько під маску загляни.

Танцюй, співай і захоплення не ховай -

Під маскою кривавою, звичайно, буду я!

Хеловін привітання

Листівки на Хеловін

УНІАН зібрав ексклюзивні листівки на Хеловін, з допомогою яких можна привітати своїх друзів, знайомих і близьких.

Картинки на хеловін 

Хеловін картинки

Хеллоуїн поздоровлення

Хеловін листівки

Картинки на хеловін роздрукувати

Малюнки на хеловін 

Хеловін 2019
Хеловін 
Картинки на Хеловін роздрукувати