День ангела Анастасії 11 листопада 2022 / depositphotos.com

Віруючі щорічно відзначають день ангела Анастасії 11 листопада на честь мучениці Анастасії Римської. Вона з трьох років жила в монастирі, а потім присвятила своє життя богу і відкидала будь-які пропозиції про заміжжя. За відмову поклонитися ідолам і відректися від Христа її стратили. УНІАН підкаже, як привітати з Днем ангела Анастасії власниць цього імені.

Раніше ми говорили про те, яке церковне свято 11 листопада 2022 зазначається, крім цього.

Іменини Анастасії - привітання та листівки

День ангела Анастасії / листівки УНІАН

Вітаю з Днем святої Анастасії. Бажаю щирості, ніжності, надії, любові, благополуччя, духовності та краси! Нехай твоє життя буде радісним, нехай твоя посмішка буде світлою, нехай твоя віра буде міцною, нехай твоя душа буде щасливою!

Відео дня

***

Свята Анастасія - справжня християнка, чий подвиг віри створив великі дива, прославив її у великих справах. Лікарка тіл і утішниця сердець Анастасія прийняла смерть мученицьку, але винагороджена була на небесах. Вітаючи всіх християн із Днем святої Анастасії, хочеться побажати стійкості духу, істинної віри, благословень на великі богоугодні справи. Зі святом!

Як привітати з Днем ангела Анастасії / листівки УНІАН

Вітаю з Днем святої Анастасії. Бажаю володіти таким же добрим серцем, як свята Анастасія, такою ж світлою душею, такою ж міцною вірою, такою ж неймовірною силою, таким же вірним терпінням, такою ж твердою непохитністю. Миру і благополуччя тобі, достатку і любові, краси і гармонії.

***

Бажаю в День святої Анастасії великої любові і міцної віри, світлих надій і доброти душі, щирих почуттів і розуміння з близькими, мудрих рішень і благих вчинків, світлих чудес і завзяття серця до вірних цілей.

Красиві привітання зі святом / листівки УНІАН

Вітаю з Днем святої Анастасії. Нехай далі шлях твій йде світлою смугою і доброю дорогою, нехай свята угодниця вкриє тебе від життєвих бід і напастей, нехай твої великі вчинки і благі справи заслужать вірну любов і справжнє щастя.

***

У День святої Анастасії від щирого серця хочу побажати мудрості та гідності, честі та благородства, міцної віри та бравих сил, небесної благодаті та незламного характеру, світлих надій та чистої любові, доброго миру та щирих молитов.

Вітаю з Днем святої Анастасії і хочу побажати йти по життю з бравими силами, чуйністю серця та добротою душі, здійснюючи кожен крок впевнено та благородно, вірно та легко. Нехай життя буде щасливим океаном, нехай доля дарує справжню любов та удачу.

***

З днем святої Анастасії! Нехай великий життєвий подвиг, чистота, щире милосердя і віра цієї святої дарують Вашій душі світло надії, а її ім'я захищає Вас від усіляких негараздів і дарує здоров'я та силу.

Вас також можуть зацікавити новини: