День митника 2023 - картинки / УНІАН

Представники цієї важливої професії забезпечують безпеку державного кордону та перевіряють вантажі, що ввозяться в країну. А під час війни цінність їхньої роботи зросла ще сильніше, адже зараз охороняти кордон важливо, як ніколи.

День митника - історія свята

Митна служба Незалежної України була сформована 25 червня 1991 року указом Верховної Ради "Закон про митну справу в Україні". Але присвячене митникам професійне свято було засноване лише у 2012 році указом президента. У цей день митники отримують нагороди і премії, влаштовують корпоративи і приймають привітання від рідних.

Привітання з Днем митника у прозі, віршах та картинках

В Україну навіть мишка

Відео дня

Повз митну службу не проскочить,

Бо працівник хоробрий спритно

Всіх перевірить дуже точно!

Тобі я, митнику, бажаю,

Щоб будні проходили гладко,

І хай ніхто не порушає

На вашій митниці порядку!

***

День митника - картинки / УНІАН

***

Дорогий митник! Ти - людина, яка впорається з будь-яким контрабандистом, перевірить будь-який документ і візьме мито з кожного! Виконуй свій обов'язок чесно, і удача, любов і благополуччя тобі обов'язково посміхнеться.

***

Привітання колег з днем митника / УНІАН

***

Шановні митники, вітаємо з професійним святом! Бажаємо вам спокійної роботи, благополучного життя і зростання достатку! Нехай рішучий настрій і відповідальне виконання служби вас піднімає по кар'єрних сходах, а країна безмірно пишається і дякує!

***

З Днем митника - привітання / УНІАН

***

Вітаю з Днем митника і від душі бажаю не втрачати пильності на своєму посту, завжди бути вірним стражем закону і порядку кордонів, бажаю не знати втоми і зневіри, бажаю успіхів в роботі і удачі на життєвому шляху.

***

​​​​​​З Днем митника / УНІАН

***

Дорогі наші митники! Ви - люди, що стоять на кордоні і спостерігають за порядком, хочеться привітати вас з вашим професійним святом і побажати, щоб через кордон вашої душі переходило лише тільки хороше, а все погане нехай отримує штраф і йде, звідки прийшло. Зі святом!

***

З Днем митника / УНІАН 

Вас также могут заинтересовать новости: