День молоді-прикольні картинки / фото ua.depositphotos.com

День молоді 2023 - яскраве і позитивне свято, присвячене підростаючому поколінню. Одні люди вважають, що сучасна молодь зіпсувалася, інші впевнені, що вона перевершує попереднє покоління. У будь-якому випадку, нинішні юнаки та дівчата - це майбутнє України, і їм потрібно віддати шану.

У Міжнародний день молоді привітайте з цим святом знайомих молодих людей. До речі, в Україні молоддю вважаються люди віком від 14 до 35 років.

Коли День Молоді в Україні

День молоді 2023 Україна відзначала 25 червня, в останню неділю червня. Це офіційне свято встановлене за указом Леоніда Кравчука.

Відео дня

Також у свята є дві міжнародні дати.

Міжнародний день молоді 2023 відзначається 12 серпня з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. А Всесвітній день молоді 2023 святкують 10 листопада на честь заснування Всесвітньої федерації демократичної молоді в Лондоні 10 листопада 1945 року.

Привітання з Днем молоді у віршах і прозі

День молоді - це свято спільне,

Всередині всі молоді.

Хай юності вогонь всесильний

Зажевріє у нас у душі.

***

Ах, молодість! Яка вона багата

На почуття, політ і відкриття.

Вона легка, відважна і крилата

І перед нею ще усе життя!

Ах, молодість! Краса і велич, сила!

Великих звершень в ній передчуття.

Хай щастям щирим вас вона окрилить,

Хай всі тривоги линуть в небуття!

***

Вітаю молодих я серцем,

Тих, у кого з перцем,

Це свято - повний позитив.

Я бажаю перспектив,

Життя щасливий лейтмотив,

Знайти те, що ти шукаєш,

Ну, чого ж ти все чекаєш?

***

Молодь - майбутнє і сьогодення країни. Це надія і опора квітучої держави. Так нехай кожен, хто молодий серцем і душею, відчує себе таким: сильним, мудрим і потрібним. Нехай кожен ваш крок буде правильним, а помисли - чистими.

***

З Всесвітнім Днем молоді. Бажаю енергії, краси, здоров'я, натхнення і втілення всіх юних бажань. Нехай молодість не поспішає тебе залишати. Нехай ці веселі роки дарують впевненість, щастя, любов і успіх!

***

Вітаю молодь України з "професійним" святом! Будьте завжди на позитиві і сповнені ідей. Нехай швидше настане перемога України, і ви насолодитеся мирним життям!

***

Вітаю з Міжнародним днем молоді! Бажаю ніколи не втрачати юнацький смак до життя. Бути активними, цілеспрямованими, вірити в успіх. Прагніть до своїх мрій, насолоджуйтеся спілкуванням, емоціями і новими почуттями. Веселіться, розвивайтеся і отримуйте максимум задоволення від життя!

***

Молодість - прекрасна пора, коли хочеться здійснювати необдумані вчинки, веселитися до ранку і втілювати всі свої найсміливіші мрії. Нехай все складається вдало, а наслідки будуть лише радісними. З Днем молоді!

***

У День молоді бажаємо найрадісніших подій у житті! Нехай у вас буде більше приводів для веселощів і радості, реалізувати себе, щоб все виходило і будь-які мрії виконувалися якомога частіше!

День молоді 2023 - картинки

Міжнародний день молоді привітання / фото ua.depositphotos.com
Міжнародний День молоді картинки / фото ua.depositphotos.com
Міжнародний день молоді листівки / фото ua.depositphotos.com
Картинки Міжнародний день молоді / фото ua.depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: