Коли пожежники відзначають своє професійне свято / ДСНС

17 квітня в Україні відзначають День пожежної охорони. Це професійне свято тих, хто присвятив себе порятунку людського життя. Як гарно привітати та які картинки з Днем пожежної охорони України можна надіслати рятувальникам - у матеріалі.

День пожежної охорони України - привітання та листівки

Привітання зі святом / листівки УНІАН

Дякуємо за вашу нелегку працю! Ризикуючи своїм життям, ви бережете наші. Нехай стихія підкоряється вам без залишку, нехай удача завжди буде поруч. Нехай доля нагородить вас за сміливість і відвагу.

***

Відео дня

У цей день дозвольте привітати і подякувати найвідважнішим людям на цій планеті! Справжні герої проявляють мужність і витримку кожен день. Я бажаю, щоб самовладання ніколи не залишало вас, а удача завжди була на вашому боці!

***

Як привітати пожежників / листівки УНІАН

Вітаю з Днем пожежної охорони! Бажаю безпечних і спокійних змін. Надійних товаришів, чудової амуніції та спецтехніки. Будьте уважними, здоровими, готовими до подвигів і завжди в гарному настрої!

***

Приєднуюся до привітань, що лунають сьогодні на твою адресу і на адресу твоїх колег! Пожежник - це чудова професія, ти можеш пишатися своєю працею щодня! Від імені всіх людей, яким ти допоміг у важку годину, я кажу тобі спасибі за твою нелегку і небезпечну службу!

***

Картинки з Днем пожежної охорони / УНІАН

Щиро вашу руку тисну, 

Зичу вам одне і те ж: 

У житті щоб особистім 

Не траплялося пожеж!

***

Усіх, хто служить цій благородній і доблесній справі, вітаємо з професійним святом Днем пожежної охорони. Бажаємо вам бадьорості й терпіння, здоров'я та щастя. Нехай у ваших родинах панує благополуччя!

***

День пожежної охорони України 2024 / листівки УНІАН

Вітаю з Днем пожежної охорони і щиро бажаю ніколи не піддаватися розгубленості і відчаю, завжди боротися до кінця, з упевненістю і міцними силами братися за будь-яку нову справу, неодмінно домагатися бажаних результатів і ніколи не забувати про заходи безпеки. Нехай Бог тебе оберігає, нехай ангел допомагає впоратися з будь-якою бідою.

***

Вітаємо наших героїв, рятувальників, мужніх і самовідданих людей із професійним святом! Ми висловлюємо глибоку вдячність за вашу працю, за вашу готовність за першим сигналом прийти на допомогу. Дякуємо за тисячі збережених життів, за врятовані сім'ї. Нехай фортуна завжди буде вашим супутником, а вогонь буде приборканий і переможений.

Вас також можуть зацікавити новини: