Привітання з Днем зубного лікаря / фото ua.depositphotos.com

6 березня у світі відзначають Міжнародний день зубного лікаря. Ця дата була обрана не випадково - 6 березня 1790 року світу представили першу бормашину. Створив її лікар Джорджа Вашингтона Джон Грінвуд: він пристосував колесо від обертового колеса прядки до свердлильної машини. І за допомогою цього приладу лікар виготовив чотири протези для президента. Такою бормашиною користувалися більше ста років, а в 1907 році у неї з'явився електропривід.

Міжнародний день зубного лікаря спочатку відзначався в США, але з роками традиція вітати дантистів цього дня вийшла за межі Північної Америки. Крім Міжнародного дня зубного лікаря, у світі 9 лютого відзначають Міжнародний день стоматолога 2023.

УНІАН підготував красиві побажання і листівки з Днем зубного лікаря, щоб ви могли теж привітати свого улюбленого фахівця. 

Відео дня

З Днем зубного лікаря 2023 - листівки, вірші та привітання в прозі

День зубного лікаря листівки / УНІАН

З професійним святом! Ви - справжні чарівники, адже це ваша заслуга - наші красиві білосніжні посмішки. Бажаємо вам успіху в праці, побільше терпіння, подяк від пацієнтів. Щоб працювалося завжди тільки в задоволення, легко і на благо. Щоб пацієнти любили і не боялися до вас ходити. З Днем зубного лікаря!

***

Вітаю з Міжнародним днем зубного лікаря! Нехай кожна справа в житті стоїть біля вірного витоку, нехай ніколи не стане під сумнів твій професіоналізм, нехай кожен клієнт буде задоволений роботою майстра, нехай твою особистість оточує повагу і щастя, нехай на душі завжди буде спокійно і легко.

***

День зубного лікаря листівки / УНІАН

***

Вітаю з Міжнародним днем зубного лікаря! Бажаю, щоб на емалі щастя не було карієсу, щоб кожен пацієнт йшов від Вас здоровим і веселим. Бажаю сліпучої посмішки, високої зарплати і білосніжної репутації!

***

День зубного лікаря листівки / УНІАН

Бажаємо благополуччя і достатку, уваги та чуйності до кожного. Нехай завдяки Вашим працям і вмілим рукам, на обличчях людей виблискує красива посмішка, яка заряджає теплом і добротою, дарує натхнення і відмінний настрій. З днем зубного лікаря!

***

Вітаю з Міжнародним днем зубного лікаря! Бажаю, щоб пацієнти не боялися, щоб інструменти не ламалися, щоб кожен вилікуваний зуб відзначався гідною високою зарплатою. Терпіння тобі і здоров'я, сміливості і впевненості, завзятості і професіоналізму, удачі і можливостей для власних планів, бажань і ідей.

***

День зубного лікаря листівки / УНІАН

***

Вітаю з Міжнародним днем зубного лікаря і від щирого серця бажаю чудесного і доброго світу з яскравими і здоровими посмішками. Нехай клієнти не кричать, нехай робота не дратує, нехай достаток з кожним днем зростає, нехай щастя буде чистим, світлим і бездоганним, як посмішка голлівудської зірки.

***

Дорогі творці красивих і щасливих посмішок! Вітаємо вас з вашим професійним днем і бажаємо міцного здоров’я, моральних і фізичних сил, терпіння, удачі і професіоналізму. Щоб ваші клієнти вас любили, цінували, довіряли і поважали, і анітрохи не боялися! З Днем зубного лікаря!

***

День зубного лікаря листівки / УНІАН

***

Вітаю тебе з Днем зубного лікаря! Бажаю тобі завжди відмінно виконувати свою роботу і радувати пацієнтів красивими посмішками! Нехай зарплата тебе тільки радує, а кожен день дарує нові можливості і блискучі успіхи!

***

Вітаю з професійним святом приборкувача карієсу і повелителя пломб! Бажаю успіхів, інноваційних методів роботи, вдячних і білосніжних посмішок пацієнтів. Нехай робота буде в задоволення!

***

Вас також можуть зацікавити новини: