Кольори 2023 року - як прикрасити ялинку, щоб вона сподобалася Кролику / depositphotos.com

Новий рік 2023 - це рік Чорного Водяного Кролика. Кажуть, що він добрий і дуже гостинний - зовсім як Кролик із "Вінні-пуха", любить дім і затишок. Ви не прогадаєте, якщо будете зустрічати цей Новий рік під домашньою ялинкою або сосною. УНІАН з'ясував, у якому кольорі прикрашати ялинку 2023, щоб вона сподобалася Кролику.

Раніше ми писали, що потрібно викинути до Нового року, щоб він був вдалим. 

Як прикрасити ялинку 2023 - щасливі кольори Нового року

Червоний, рожевий, фіолетовий, синій - це улюблені кольори Чорного Водяного Кролика, які принесуть удачу та щастя в Новому році. Ялинку можна прикрасити одним з них - зробити такий собі моноваріант, або ж поєднати ці кольори в святковому декорі. 

Відео дня
  • Червоний колір

Класичний новорічний колір. Колір перемоги, любові та щедрості. Яскравий і теплий, він піднімає настрій і заряджає енергією. 

Разом з тим, з червоним потрібно бути обережним: цей колір не повинен бути кричущим - ви налякаєте Кролика. Також не переборщіть з червоним - коли його забагато, він може викликати роздратування.

  • Рожевий колір 

Колір ніжності і гармонії. Новорічні кулі рожевого кольору на ялинці наповнять простір розслабленою атмосферою. Рожевий добре поєднується з фіолетовим кольором, спробуйте таку комбінацію - не прогадаєте.

  • Фіолетовий колір

Це колір спокою. Він умиротворяє і приносить душевний затишок. Але фіолетового, як і червоного, має бути в міру: аби цей колір гармонійно вписався в інтер'єр, не використовуйте його забагато. 

  • Синій колір 

Спокійний і сильний. Він розслабляє і приносить відчуття миру і гармонії, заспокоює і знижує тривогу. Новорічному Кролику дуже навіть до душі синя водяна палітра - адже він і сам Водяний. Але вибирайте синій, близький до природних відтінків морів і річок, не використовуйте занадто яскравих відтінків. 

Які кольори можуть відлякати удачу в рік Кролика 

Астрологи радять не використовувати в новорічному декорі коричневого, сірого, білого, яскраво-салатового кольорів - вони відлякають фортуну. Уникайте яскраво-жовтих, охристих та пісочних відтінків. Хоча, гадаємо, тут все не так однозначно: спокійний жовтий у поєднанні з синім теж принесуть у Новому році удачу.

Вас також можуть зацікавити новини: