Міжнародний День лікаря 2022 / фото ua.depositphotos.com

Щорічно в перший понеділок жовтня в світі відзначається Міжнародний день лікаря. У 2022-му році свято випадає на 3 жовтня. Ініціаторами створення цього свята виступили Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) та Міжнародна медична гуманітарна організація "Лікарі без кордонів".

УНІАН розповість, яке душевне привітання лікарю відправити сьогодні.

З Днем лікаря - листівки і теплі побажання

День лікаря в Україні - листівки / depositphotos.com

У Міжнародний день лікаря бажаємо всіх благ світу, ідеального здоров'я, міцності духу у складних ситуаціях, любові та удачі. Нехай ваше величезне серце повне благородства та терпіння знає лише радість, а доля буде світлою та дивовижною.

Відео дня

***

Професія лікаря - одна з найблагородніших на Землі, а ваша праця - вкрай важлива і необхідна для кожного з нас. Дякуємо за вашу титанічну працю, стійкість і витривалість, високий професіоналізм! Ви допомагаєте зберегти найголовніше для людини - її здоров'я. Будьте ж і ви здорові, щасливі і оптимістичні! Нехай ваше життя наповнять доброта, теплота і гармонія. Довгих років життя, і бережи вас Господь!

Як привітати з Днем лікаря / depositphotos.com

Дорогий мій лікарю, зі святом! Це ти той, хто встає ні світло ні зоря і поспішає до пацієнтів у будні та свята, у ожеледицю та дощі. Це ти рятуєш життя і повертаєш із того світу. Це твоя професія найважливіша і найцінніша на світі. У Міжнародний день лікаря бажаю тобі вдячних пацієнтів, гідної зарплати та професійного зростання!

***

Сьогодні я від щирого серця вітаю лікарів з дуже важливим святом - Міжнародним днем лікаря. Бажати вам залишатися такими ж стійкими і вірними своїй клятві, бажаю бути мудрими і професійними, відповідальними і розуміючими. Нехай ваша благородна професія приносить вам почуття гордості і щастя.

Вітання з Міжнародним днем лікаря / depositphotos.com

Вітаю з професійним святом наших шановних і дорогих лікарів, цілителів душі і тіла, які рятують життя та здоров'я людей і повертають їм надію на краще. Нехай вдячні очі пацієнтів будуть для вас нагородою та стимулом виконувати свій лікарський обов'язок, а сили та енергія будуть безмежні. З днем лікаря!

***

Вітаю вас з Днем лікаря! Ваша професія настільки важлива, що не повинна бути недооціненою, особливо в цей непростий період. Від щирого серця бажаю здоров'я, бадьорості духу, нових знань, кар'єрного росту, щоб пацієнти поважали, хвалили, любили і дякували!

З Днем лікаря 2022 - вітання / depositphotos.com

Милосердя, бажання допомогти - ось вони, найголовніші якості хорошого лікаря. Лікарі завжди намагаються допомогти людині, виявляючи свої знання, працьовитість. Хочеться побажати мати багато сил, великої витримки та терпіння!

***

Вітаю людей, чиї руки рятують найбільшу коштовність, що є у людини - життя. Бажаю здоров'я, сили і терпіння вашим золотим рукам. Нехай всі ваші пацієнти скоріше видужають і порадують вас здоровими, життєлюбними посмішками. Бажаю, щоб професія лікаря завжди була шанована і цінована. Щоб люди ніколи не забували значимість і важливість вашої праці. Зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: