Молитви на Яблучний Спас / фото depositphotos.com

19 серпня віруючі відзначають Преображення Господнє - день, коли віруючі згадують Преображення Ісуса перед своїми учнями як Сина Божого. У народі це свято відоме як Яблучний Спас

У це свято віруючі можуть прочитати молитву на Яблучний Спас про Боже благословення, відпущення гріхів і про удачу у всіх справах. Молитися можна як в церкві, так і вдома, наодинці з собою. Головне щоб у вас були чисті помисли.

Молитва на Преображення Господнє

Господь Ісус Христос, Боже наш, сяйво слави Отця і Образ іпостасі його! Коли настане кінець часів, ти за милосердя невимовне до занепалого роду людського собі применшив єси, зрак раба прийняв єси, змирив єси собі, послухавши бисть навіть до смерті. Даруй же і нам всім побачити Пречисте плоті твоєї Преображення святкують, чистим серцем і несквернимі умами зійти на Святу гору Твою, в селища Святої слави Твоєї, ідеже глас чистий святкують, глас несказаннаго радості, так тамо купно з ними лицем до лиця побачимо Славу Твою в невечірньому дні Царства Твого, і з усіма святими, від століття тобі благоугодівшімі прославимо Всесвяте ім'я Твоє з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим і благим і животворящим твоїм духом нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Відео дня

Сильна молитва на Яблучний Спас

Господи Ісусе Христе, Боже наш, У світлі живий неприступний, Сяйво сий слави Отця і Образ іпостасі його! Егда прийди виконання часів, ти за милосердя невимовне до занепалого роду людського собі применшив єси, зрак раба прийняв єси, змирив єси собі, послушлив бисть навіть до смерті. Обаче перш Хреста і вольния пристрасті Твоєї на горі Фаворстей перетворився єси в Божественної слави Своєї перед святими твоїми учні і апостоли, мало приховавши плоті сприйняття, так егда тебе побачать распінаема, і смерті предаваема, зрозуміють убо страждання твоє вільне і Божество. Дай же й нам усім, пречистыя Плоті Твоєї святкують Преображення, чистим серцем і нескверными уми взыти на Святу гору Твою, у селища святої слави Твоєї, идеже голос чистий святкуючих, глас несказаннаго радості, так тамо купно з ними лицем до лиця побачимо Славу Твою в невечернем дні Царства Твого, і з усіма святими, що від віку Тобі благоугодившими прославимо Всесвяте ім'я Твоє з Безначальным Твоїм Отцем і Пресвятим і Благим і Животворящим Твоїм Духом нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: