Яблучний спас 2022 - привітання та листівки / фото УНІАН

Яблучний Спас 2022 відзначається 19 серпня, як і день Преображення Господнього 2022. У цю дату прийнято ходити до церкви, освячувати яблука і пригощати ними знайомих. Також на Яблучний Спас багато господинь готують пироги з священних фруктів - раніше ми розповідали про те, що печуть на Яблучний Спас 2022, а сьогодні поділимося варіантами креативних привітань зі святом.

Яблучний Спас - листівки та привітання

Привітання з Яблучним Спасом / листівки УНІАН

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай у кожен дім увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть добрі новини. Нехай зникнуть усі біди та прикрощі, а любов і радість назавжди увійдуть у дім і стануть істинними чеснотами!

***

Відео дня

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай життя твоє буде чудовою, ароматної, барвистою, немов пишний яблуневий сад. Бажаю кожен день зустрічати з радістю, кожну мить перетворювати в щасливу мить, кожну мету досягати легко і швидко, одним словом, потрапляти "в яблучко". Здоров'я, сил, благополуччя і найміцнішої віри.

Яблучний Спас 2022 - привітання / листівки УНІАН

Вітаю тебе з Яблучним спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Нехай щастя і радість назавжди оселяться у твоєму домі, нехай родина буде дружною та міцною і всі живуть у достатку та добробуті!

***

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім'ю від смутку і лиха, щоб життя твоє була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров'я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Як привітати з Яблучним Спасом / листівки УНІАН

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай Всевишній береже твій дім від негараздів та бід, тривог та печалів. Нехай терпіння, мудрість і щирість принесуть свої плоди, зроблять життя простим і радісним. Нехай наливні яблучка наповнюють будинок ароматом щастя!

***

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від чистого серця бажаю з кожним днем перетворювати себе, свої думки, свій внутрішній і навколишній світ. Бажаю бути здоровим, сподіватися і любити, мріяти і радувати своє серце з кожною миттю.

Яблучний Спас 19 серпня - привітання / листівки УНІАН

Вітаю вас із Преображенням Господнім та Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб у ваших серцях яскраво горів Його вогонь любові та милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачає на весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець - Ісус Христос!

***

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від душі бажаю дивитися з доброю надією в кожне "завтра" і з теплою посмішкою зустрічати кожне "сьогодні". Нехай життя буде щасливою рікою біля берегів радості і блага, Нехай серце твоє щиро любить і вірить тільки в хороше.

Листівки та вірші на Яблучний Спас / листівки УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: