Віра, Надія, Любов 2023 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Віра, Надія, Любов і мати їх Софія - це чотири Святі жінки, Житіє яких стало прикладом мужності і щирої відданості Христу. Благочестива вдова Софія назвала своїх дочок на честь головних християнських чеснот. Язичники стратили сестер за те, що вони залишилися вірні Богу. Софія поховала своїх маленьких дочок і сама померла від горя.

Трагічна історія святих Жінок шанується віруючими 17 вересня за новим стилем і 30 Вересня за старим стилем. У цей день обов'язково варто привітати тезок святих з Днем ангела, а всіх інших віруючих - зі святом Віри, Надії і любові.

Віра, Надія, Любов-Привітання у віршах і прозі

Хай Віра завжди в серці буде,

Відео дня

Любов хай поруч завжди йде,

Надія шлях в пітьмі здобуде

Й до щастя справжнього веде.

У свято це значне і світле,

Здійсниться навіть неможливе.

Хай світ до нас буде привітний,

Здорові будьмо і щасливі!

***

З Днем Віри, Надії, Любові, Софії.

Опуститься з ними з небес благодать.

Маленькі й великі хай здійсняться мрії,

Добра вам і бід ніколи не знать.

***

Вітаю з Днем Віри Надії, Любові та їхньої матері Софії! Бажаю відчувати серцем любов і радість, зберігати в душі надію і віру в краще, йти по життю з доброю посмішкою і хорошим настроєм.

***

Вітаю вас з цим великим святом! Бажаю, щоб всі ви були здоровими, щасливими, щоб в домівкаї ваших панував затишок і благополуччя. І щоб Віра, Надія, Любов завжди супроводжували вас і всіх ваших близьких!

***

Вітаю тебе зі світлим святом. Нехай ніколи не проходить Любов, завжди з тобою буде Віра в краще, і навіть в найважчі моменти нехай не залишає тебе Надія!

***

Вітаю зі світлими чудесним святом, з Днем Віри, Надії, Любові і матері їхньоїньої Софії. Нехай ангел вас зберігає і завжди оберігає. Всього вам найкращого в житті.

***

Вітаю з прекрасним святом. Нехай ці святі жінки завжди будуть присутні в твоєму житті! Вір і сподівайся на краще, люби щиро і назавжди. І нехай всі біди обходять стороною.

***

Бажаю в це значиме православне свято такої ж доброти, великодушності і жертовності, яка була притаманна Софії і її дочкам. Шлях життя на землі супроводжується тільки благими намірами і праведними справами.

Картинки зі святом Віра, Надія, Любов

Листівки Віра, Надія, Любов і мати їх Софія / фото pixabay.com
Листівки Віра, Надія, Любов / фото pixabay.com
Картинки Віра, Надія, Любов / фото pixabay.com
Віра, Надія, Любов 30 вересня / фото pixabay.com
Зі святом Віри, Надії, Любові 2023 / фото pixabay.com

Вас також можуть зацікавити новини: