Всесвітній день дитини 2021 / depositphotos.com

Максим Горький сказав: "Діти - живі квіти Землі". Саме від них залежить, яке майбутнє нас чекає. Особистість дитини, її фундамент, закладається в дитинстві. І результат, який батьки отримують в результаті, залежить від того, що ви вклали в своє чадо спочатку. УНІАН пропонує дізнатися, чому Всесвітній день дитини такий важливий, і привітати своїх дітей зі святом.

День дитини 2022 - історія та особливості торжества

День дитини в Україні / depositphotos.com

Щорічно Всесвітній день дитини відзначається 20 листопада. У цей день в 1989 році була прийнята "Конвенція про права дитини", яка визначила, що дітям для повноцінного розвитку і щасливого життя необхідно рости в сім'ї, в атмосфері любові, підтримки і взаєморозуміння.

Це свято було створено, щоб ніхто з нас не забував, як важливо піклуватися про "маленьку людину" поруч. По всій Землі десятиліттями успішно працюють фонди допомоги хворим дітям і сиротам.

Відео дня

На честь торжества організатори проводять заходи - збирають кошти для допомоги незаможним сім'ям або дитячим будинкам, влаштовують ходи і демонстрації, акції та розіграші для дітей. Взяти участь можуть і дорослі - сума, витрачена вами, піде на благодійність.

Всесвітній день дитини - привітання та листівки

Діти - найдорожче, що в нас є! Бажаю кожній дитині щасливого дитинства, безмежного кохання батьків та чудового здоров'я, адже це найголовніше в житті! Нехай ваша щира дитяча промениста усмішка сяє якнайчастіше і радує всіх оточуючих людей!

Всесвітній день дитини 20 листопада / листівки УНІАН

Вітаю дітей усієї планети, цікавих чомучок та улюблених чекупілок. Нехай щасливими будуть ясні дитячі очі, нехай вони завжди світяться радістю, здоровою цікавістю та щирим подивом. Нехай дитяча енергія та бажання все встигнути, заряджає всіх на світі. Нехай кожен малюк на землі буде захищений і обласканий батьками.

***

Всесвітній день дитини - одне з найчистіших і найсвітліших свят, у яке хочеться побажати, щоб усі діти у світі були здорові, ситі та перебували у безпеці!

Як привітати зі Всесвітнім днем дитини / листівки УНІАН

Зі Всесвітнім днем дитину вітаю і бажаю жити весело та радісно, не знати турбот та смутку, з насолодою та посмішкою проводити щодня, граючи у захоплюючі ігри та пробуючи різні смаколики. Хорошого здоров'я, веселих друзів та казкових подій.

***

Вітаю із Всесвітнім днем дитини. Бажаю щодня зустрічати з усмішкою та гарним настроєм, бажаю, щоб кожну мить дитинства було сповнене щастя, веселощів та чудес.

Красиві привітання зі святом / листівки УНІАН

У Всесвітній день дитини бажаю, щоб кожна дитина на цій планеті була щаслива і здорова, щоб чадо завжди було оточене доброю турботою і вірною любов'ю, щоб наші діти ні в чому не потребували і не сумували ні за що на світі.

***

Вітаю із Всесвітнім днем дитини. Бажаю солодощів та радостей, веселощів та чудових друзів, чудових пригод та удачі, щасливого дитинства та забавних ідей. Ніколи не сумуй, вір у свої мрії, радуй батьків та дивуй весь цей світ!

Щирі побажання у Всесвітній день дитини / листівки УНІАН

Вітаю із Всесвітнім днем дитини. Бажаю любити та балувати своє чадо. Бажаю душею залишатися веселою дитиною. Адже діти вірять у дива, діти вміють радіти кожному моменту. Безперечно, дитина - найдорожче, що є у світі. Тож нехай наші діти не хворіють і ні чого не потребують.

Вас также могут заинтересовать новости: