День ангела Світлани 2022 / фото ua.depositphotos.com

Власниці світлого імені святкують свій день ангела тричі на рік. Дати відрізняються в залежності від святих, яких шанують в цей час. УНІАН розповість, який характер у дівчинки, названої цим ім'ям, і як привітати близьку людину з днем ангела.

День Світлани 2023 - дата та історія свята

Коли День ангела Світлани 2022 / ua.depositphotos.com

Як ми вже говорили, іменини Світлани православна церква відзначає три рази на рік. Але є нюанс - в православних святцях такого імені немає, тому священики пропонують хрестити дівчаток ім'ям Фотінія. Таким чином, Світланам протегує свята Фотінія, але яка саме - залежить від дати:

  • 2 квітня - Фотіна Самаряниня (Римська)
  • 26 лютого - преподобна Фотінія Палестинська
  • 16 листопада - мучениця Фотінія.

Другого квітня дівчата з ім'ям Світлана повинні помолитися Фотінії Римській, яка постраждала за Христа. Саме вона була тією жінкою, у якої Ісус попросив води з колодязя Якова. Познайомившись зі Спасителем, Фотінія сповістила народ про прихід Месії і стала християнкою, а пізніше була скинута в колодязь римлянами.

Відео дня

Значення імені та традиції дати

Ім'я Світлана - слов'янське і означає "світло Землі" або "світла". Зазвичай, дівчатка з таким ім'ям комунікабельні, добрі і чуйні. Вони адаптуються до будь-яких життєвих умов, працьовиті і відповідальні. Готові допомогти людям, навіть якщо доведеться віддати останнє, але при цьому не терплять брехні, підступності і зарозумілості.

У день ангела Світлани здавна люди пили колодязну воду - вона вважалася цілющою. Особливі властивості набував і льон, речі з якого виносили з дому і розвішували на вулиці. Увечері дівчата збиралися разом і водили хороводи, тримаючи в руках довгі лляні рушники. Вважалося, що такий обряд приваблює гідного чоловіка.

День ангела Світлани - привітання та листівки

Привітання з днем ангела / bonnycards.ru

Свєта, нехай у твоєму житті буде багато щастя, любові та радісних моментів! Насолоджуйся щодня, променисто посміхайся і завжди цінуй своїх рідних і близьких людей! І нехай усі твої мрії збуваються, адже ти гідна всього найкращого!

З днем ангела Світлани 2023 / bonnycards.ru

Свєтік, вітаю тебе і щиро бажаю сяяти від щастя і яскравим промінцем любові світити для своїх близьких! Нехай в твоєму житті будуть тільки світлі почуття, світлі надії, світлі думки і світлі очікування. Будь прекрасна і дивовижна!

***

Світлано, сьогодні від щирого серця я хочу побажати тобі щасливого життя. Не звертай уваги на маленькі негаразди. Світи, і осяй все навколо душевною добротою. Нехай люди тебе цінують, шанують і будуть із тобою щирими. Бажаю отримувати оберемки квітів. І будь здорова! Вітаю!

Красиві листівки з днем ангела / bonnycards.ru

З днем народження, Світлана! Нехай, відповідно до твого ім'ям, життя твоє наповнена буде світлом, щастям і радістю. Нехай темних моментів не буде зовсім, а всі прикрощі і печалі обходять стороною. Любові тобі, миру в душі і всього, чого сама побажаєш.

***

Світлано, з днем народження! Будь прекрасна, молода душею, весела і нехай жодні негаразди тебе не торкнуться. Бажаю ніколи в собі не сумніватися та домагатися бажаного. Нехай тебе оточують лише добрі та щирі люди!

День ангела 2 квітня / bonnycards.ru

Дорога наша Світлана! Бажаємо, щоб світло твого імені, тепло твого серця і широта твоєї душі зробили твоє життя щасливим, легким і радісним. Нехай в ньому будуть тільки хороші моменти і позитивні емоції. Нехай в ньому ніколи не буде місця печалям, тузі і розчаруванню. Бажаємо море здоров'я і енергії, сил і бажання жити багато, багато років!

***

Дорога Світлано, я тебе вітаю та бажаю завжди бути щасливою. Нехай добра надія серця висвітлює твій шлях до благополуччя, нехай тебе постійно оточує турбота рідних та любов. Бажаю тобі, Світочка, здоров'я, матеріальних благ та багатства внутрішнього світу, великих успіхів і лише чудового настрою.

Теплі привітання з іменинами / bonnycards.ru

Дорога Світочка, вітаю тебе! Бажаю приємних несподіванок і раптових радощів в житті, великих просторів щастя і рівних доріг до успіху. Будь завжди красива до нестями і улюблена до божевілля.

***

Світлано, зі святом! Бажаю великих перспектив, відмінного самопочуття, барвистих вражень та багато-багато усмішок! Нехай усі твої починання приносять найбажаніший результат. Нехай завжди буде підтримка рідних та близьких. Нехай сонце висвітлює твій життєвий шлях! Радості, любові та виконання бажань!

Як привітати з іменинами Світлани / bonnycards.ru

Бажаю тобі, дорога Світлано, завжди світитися від щастя! Нехай всі бажання збуваються, адже ти цього гідна! Нехай в твоїй родині панують мир і любов, а на роботі панують успіх і порядок! Залишайся собою, отримуй задоволення від життя і впевнено крокуй тільки вперед!

Вас також можуть зацікавити новини: