Автор заявив, що в картині не буде драконів / фото teinteresa.es

Автор циклу романів «Пісня льоду і полум'я» Джордж Мартін в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly розкрив деталі приквела серіалу «Гра престолів», в основу сюжету якого лягли його книги.

За словами письменника, дії приквела будуть розвиватися за п'ять тисяч років до подій, показаних в «Грі престолів». У той час Вестерос сильно відрізнявся від того місця, де народився Джон Сноу. Наприклад, замість семи великих королівств на материку було близько сотні маленьких, також у той час ще не існувало династії Ланністерів, у їхньому родинному маєтку жила інша сім'я. «Ланністерів поки немає, але Скеля Кастерлі точно на місці... Вона зайнята сімейством Кастерлі, на честь яких вона все ще названа в "Грі престолів"», — пояснив Мартін і зазначив, що сімейство Старків буде представлено в приквелі.

Читайте такожСтала відома назва пріквела «Грі престолів»

Відео дня

Також автор заявив, що в картині не буде драконів, зате будуть інші дивні істоти: лютововки, мамонти та білі ходоки, протистояння простих людей з якими стане основним конфліктом серіалу.

Мартін підтвердив, що три провідні жіночі ролі виконають актриси Наомі Уоттс, Наомі Екі і Деніс Гоф. Крім цього, письменник зізнався, що приквел ще не має назви, проте, він сам був би не проти назви «Найдовша ніч».