На екрани можуть вийти два проекти по всесвіту "Матриці" / youtube.com

Крім нової частини «Матриці», яка стане продовженням оригінальної трилогії, компанія Warner Bros. працює над ще одним фільмом в даному всесвіті.

Читайте такожКіану Рівз прокоментував сценарій нової «Матриці»

Як повідомляє DTF, про це в Twitter розповів сценарист Зак Пенн. Так, ще в 2017 році стало відомо, про розробку нового фільму у всесвіті «Матриці», і Пенна залучили до роботи над ним. Сценарист заявляв, що мова йде не про перезапуск.

Відео дня

Після анонса «Матриці 4» доля даного проекту залишалася неясною, і сценарист вирішив прокоментувати її.

«Люди продовжують питати, так що я проясню: у Warner Bros. є два проекти по «Матриці». Я написав той, події в якому розгортаються раніше в таймлайні всесвіту. Лана Вачовскі ставитиме сиквел, над яким я не працював і який мені не терпиться побачити. Жоден з двох цих фільмів - НЕ перезапуск», - зазначив він в Twitter.

Нагадаємо, Warner Bros. запустила у виробництво продовження «Матриці». Кіану Рівз і Керрі Енн-Мосс повернуться до ролей Нео і Трініті, а режисером виступить Лана Вачовскі.

Повідомлялося, що Лана Вачовскі напише сценарій, а також виступить продюсером і режисером фільму. Над історією також працюватимуть Александар Хермон і Девід Мітчелл - сценаристи Sense8, одного з останніх проектів Вачовскі.